Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

VITRINA FRIGORIFICA V245

O vitrina frigorifica de dimensiuni medii, cu iluminare interioara si 5 rafturi ajustabile. Produs ideal pentru depozitarea, expunerea si comercializarea bauturilor.
V245
Arctic
NEW
DurabilaSiguraPractica

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Ventilator

Ventilatorul amplasat in interiorul racitorului ajuta la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii in interiorul compartimentului. Temperatura dorita de tine se va mentine constanta!

Flexibilitate

Rafturi ajustabile

Permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul pentru a avea spatiu suficient!

Documente Utile

Fisa de produs

204.38 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

908.91 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

VITRINA FRIGORIFICA V245
Consum kwh/an: 2 kwh/24h
Compresor: 1
Volum brut (litri): 240
Volum net racitor (litri): 230
Rafturi racitor: 5
Culoare: Arctic White
Dimensiuni (HxIxA): 134,4x54x60 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Recomandate

Produse Similare

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top