Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

VITRINA FRIGORIFICA ORIZONTALA OS300

O vitrina frigorifica orizontala, cu un volum net al congelatorului de 267 l, este un produs ideal pentru depozitarea, expunerea si comercializarea alimentelor congelate.
OS300
Arctic
NEW
DurabilaSiguraPractica

Dotari

Panou control LED

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Documente Utile

Fisa de produs

177.76 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

836.29 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

VITRINA FRIGORIFICA ORIZONTALA OS300
Volum net racitor *(l) (pentru frigidere si combine frigorifice): 267
Volum brut (litri): 312
Accesorii: 1 cos metalic,Tava separatoare
Culoare: Arctic White
Dimensiuni (HxIxA): 83x110,5x67 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Recomandate

Produse Similare

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top