Compara

Tocator CAR15M

Legume proaspete, taiate si amestecate in proportie perfecta. Fie ca le folosesti pe moment sau le congelezi pentru o ocazie speciala, tocatorul de la Arctic este un aliat de incredere in bucatarie. Are o durata lunga de viata, datorata cutitelor din otel inoxidabil, iar motorul puternic de 550W te va ajuta sa economisesti timp la prepararea oricarui fel de mancare.

Dotari

Doua Cutite din otel Inoxidabil

Cutitele cu care este echipat tocatorul sunt realizate din otel inoxidabil. Acestea ofera o durata mai lunga de viata, iar lamele se pot curata cu usurinta, fiind atasate la un corp de plastic.

Capacitate

Capacitatea de 1l a tocatorului este suficienta pentru a taia nuci, fructe si legume, sau prepara o salata copioasa celor dragi.

Putere

Motorul puternic de 550W este conceput sa faca fata la aproape orice. Economisesti timp si ai parte de legume tocate perfect.

Documente Utile

Fisa de produs

2.08 MB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

2.08 MB, PDF

Descarca

Specificatii

Dimensiuni (HxIxA): 210x190x250mm
Putere: 550W

* Descrierea produselor are caracter general si corespunde parametrilor unei intregi categorii. Arctic garanteaza conformitatea imaginii cu cea a produselor in momentul realizarii materialului publicitar.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top