Masini de spalat vase

Call centerSuna la

*9010

Program:
Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

Arctic Extragarantie – Pachet 100% Relaxat Vezi Video

Masini de spalat vase

icons flat

Amanare pornire keyboard_arrow_down

Permite decalarea spalarii vaselor cu 3, 6 sau 9 ore. Masina de spalat Arctic este o alegere potrivita pentru persoanele care sunt mereu in miscare pentru ca ai libertate deplina in alegerea celui mai bun moment pentru spalare. Tu decizi cand incepe programul de curatare!
icons flat

Amanare pornire keyboard_arrow_down

Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.
icons flat

Aqua Protect keyboard_arrow_down

Intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale. Esti mereu in siguranta, cu produsele Arctic!
Auto

Auto keyboard_arrow_down

Aceasta optiune evalueaza in mod automat timpul si temperatura necesare spalarii, in functie de gradul de murdarire a vaselor. Astfel, vasele sunt spalate, utilizand la minim resursele disponibile.
icons flat

Buton tableta detergent keyboard_arrow_down

Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!
icons flat

Capacitate de incarcare 10 seturi keyboard_arrow_down

Permite incarcarea a 10 seturi complete de vesela, ideale pentru 10 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!
Capacitate_13_seturi

Capacitate de incarcare 13 seturi keyboard_arrow_down

Permite incarcarea a 13 seturi complete de vesela. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!
14set

Capacitate de incarcare 14 seturi keyboard_arrow_down

Permite incarcarea a 14 seturi complete de vesela, ideale pentru 14 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!
14set

Capacitate de incarcare 14 seturi keyboard_arrow_down

Permite incarcarea a 14 seturi complete de vesela, ideale pentru 14 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!
Curatare_uscare

Curatare / Uscare keyboard_arrow_down

Programul de spalare este destinat vaselor cu grad mediu de murdarire. Vase perfect spalate si uscate.
Deschidere_automata_usa

Deschidere automata a usii* keyboard_arrow_down

Deschidere automata a usii* imbunatateste performatele de uscare a vaselor. La finalul ciclului de spalare, usa se deschide cca 10 cm si prin patrunderea aerului natural si eliminarea aburului din masina de spalat se obtin rezultate mai bune de uscare. *aplicarea functiei prelungeste durata ciclului de spalare
icons flat

Eco 50 keyboard_arrow_down

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!
eficient58

Eficient 58' keyboard_arrow_down

Program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!
icons flat

Express 30 keyboard_arrow_down

Curata vasele cu un grad redus de murdarie in doar 30 de minute, cu un consum redus de apa si energie. Obtii rapid si economic vasele curatate!
Extra_58

Extra 58' keyboard_arrow_down

Program de spalare la temperatura de 60°C ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!
icons flat12

Incarcare pe jumatate keyboard_arrow_down

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!
icons flat

Intensiv 70˚C keyboard_arrow_down

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!
Mini35

Mini 35 keyboard_arrow_down

Pentru spalare rapida a vaselor cu grad redus de murdarie alege programul Mini 35. Vase curate si consum redus de apa si energie intr-un timp scurt!
Motor_Silent_Inverter

Motor Silent Inverter keyboard_arrow_down

Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!
icons flat

Prespalare Vase keyboard_arrow_down

Program ce permite indepartarea resturilor de mancare de pe vasele pastrate timp de cateva zile in masina. Scapi de grija formarii mirosurilor neplacute in masina de spalat.
icons flat

Rapid + keyboard_arrow_down

Functia Rapid+ scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.
icons flat

Sistem de uscare cu aer cald keyboard_arrow_down

La sfarsitul programului, vasele sunt uscate prin intermediul unui curent de aer cald distribuit in interiorul masinii. Vasele tale vor fi uscate si gata pentru o noua folosire intr-un timp foarte scurt!
icons flat

Sistem dedurizare apa keyboard_arrow_down

Sistemul reduce duritatea apei care intra in masina pentru a permite spalarea optima a vaselor. Vasele tale vor fi bine spalate si lucioase, de fiecare data!
Spalare_rapida_uscare_60grade

Spalare rapida si uscare 60°C keyboard_arrow_down

Acest program de spalare rapida si uscare la 60°C este recomandat pentru utilizare zilnca, pentru vase cu un grad normal de murdarie. Speli si usuci vasele, intr-un timp foarte scurt!