Masini de spalat vase

Call centerSuna la

*9010

Program:
Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

Arctic Extragarantie – Pachet 100% Relaxat Vezi Video

Masini de spalat vase

icons flat

Amanare pornire keyboard_arrow_down

Permite decalarea spalarii vaselor cu 3, 6 sau 9 ore. Masina de spalat Arctic este o alegere potrivita pentru persoanele care sunt mereu in miscare pentru ca ai libertate deplina in alegerea celui mai bun moment pentru spalare. Tu decizi cand incepe programul de curatare!
icons flat

Amanare pornire keyboard_arrow_down

Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.
icons flat

Aqua Protect keyboard_arrow_down

Intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale. Esti mereu in siguranta, cu produsele Arctic!
icons flat

Buton tableta detergent keyboard_arrow_down

Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!
icons flat

Capacitate de incarcare 10 seturi keyboard_arrow_down

Permite incarcarea a 10 seturi complete de vesela, ideale pentru 10 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!
14set

Capacitate de incarcare 14 seturi keyboard_arrow_down

Permite incarcarea a 14 seturi complete de vesela, ideale pentru 14 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!
14set

Capacitate de incarcare 14 seturi keyboard_arrow_down

Permite incarcarea a 14 seturi complete de vesela, ideale pentru 14 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!
icons flat

Clasa energetica A+ keyboard_arrow_down

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!
icons flat

Clasa energetica A++ keyboard_arrow_down

Garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu produsele din clasa A+ si A. Economisesti vizibil cu fiecare factura!
icons flat

Eco 50 keyboard_arrow_down

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!
eficient58

Eficient 58' keyboard_arrow_down

Program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!
icons flat

Express 30 keyboard_arrow_down

Curata vasele cu un grad redus de murdarie in doar 30 de minute, cu un consum redus de apa si energie. Obtii rapid si economic vasele curatate!
icons flat12

Incarcare pe jumatate keyboard_arrow_down

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!
icons flat

Intensiv 70˚C keyboard_arrow_down

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!
Motor_Silent_Inverter

Motor Silent Inverter keyboard_arrow_down

Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor beneficiaza de 10 ani garantie si vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!
icons flat

Prespalare Vase keyboard_arrow_down

Program ce permite indepartarea resturilor de mancare de pe vasele pastrate timp de cateva zile in masina. Scapi de grija formarii mirosurilor neplacute in masina de spalat.
icons flat

Rapid + keyboard_arrow_down

Functia Rapid+ scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.
icons flat

Sistem de uscare cu aer cald keyboard_arrow_down

La sfarsitul programului, vasele sunt uscate prin intermediul unui curent de aer cald distribuit in interiorul masinii. Vasele tale vor fi uscate si gata pentru o noua folosire intr-un timp foarte scurt!
icons flat

Sistem dedurizare apa keyboard_arrow_down

Sistemul reduce duritatea apei care intra in masina pentru a permite spalarea optima a vaselor. Vasele tale vor fi bine spalate si lucioase, de fiecare data!