Masini de spalat rufe

Call centerSuna la

*9010

Program:
Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

Arctic Extragarantie – Pachet 100% Relaxat Vezi Video

Masini de spalat rufe

Capacitate_7_4_kg

7 kg spalare / 4 kg uscare keyboard_arrow_down

Acest model de masina de spalat rufe cu uscator de la Arctic are o capacitate de spalare de 7 kg si poti usca cu usurinta 4 kg de rufe.
Capacitate_8_5_kg

8 kg spalare / 5 kg uscare keyboard_arrow_down

Acest model de masina de spalat rufe cu uscator de la Arctic are o capacitate de spalare de 8 kg si poti usca cu usurinta 5 kg de rufe.
Abur

Abur keyboard_arrow_down

Pentru reducerea cutelor si scurtarea timpul de calcare puteti activa functia auxiliara cu abur - Extra Steam.
Add

Add In keyboard_arrow_down

Datorita functiei speciale Add-In a masinii de spalat rufe Arctic puteti adauga orice articol de care ati uitat in primele 5 minute ale ciclului de spalare ales. Selectezi butonul pauza, adaugi articolele de imbracaminte uitate si reactivezi butonul pornire/pauza pentru continuarea ciclului de spalare.
icons flat

Afisare Timp Ramas keyboard_arrow_down

Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. Vei sti mereu cat timp dureaza programul de spalare ales, si-ti vei putea organiza timpul asa cum doresti!
icons flat

Afisare Timp Ramas - Spalare keyboard_arrow_down

Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. Vei sti mereu cat timp dureaza programul de spalare ales, si-ti vei putea organiza timpul asa cum doresti!
icons flat

Amanare pornire keyboard_arrow_down

Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.
Anti_Pete

Anti-Pete keyboard_arrow_down

Programul permite inlaturarea cu usurinta a unei palete de peste 24 de pete dificile.
AntiAlergic+

Antialergic + keyboard_arrow_down

Program de igienizare cu un timp mai lung de incalzire si un ciclu suplimentar de clatire, pentru rufele bebelusilor si ale persoanelor alergice. Masina de spalat Arctic este potrivita pentru fiecare membru al familiei tale. Speli cu minim de efort hainele persoanelor cu pielea sensibila! Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei ca toti cei dragi sa fie in siguranta.
Antialergic_plus_extrasteam

Antialergic + cu ExtraSteam keyboard_arrow_down

Acest program este conceput pentru spalarea hainelor persoanelor cu piele sensibila sau alergica, hainele bebelusilor. La inceputul programului se utilizeaza abur pentru o curatare in profunzime.
Antialergic_SteamClean

Antialergic cu ExtraSteam keyboard_arrow_down

Acest program este conceput pentru spalarea hainelor persoanelor cu piele sensibila sau alergica, hainele bebelusilor. La inceputul programului se utilizeaza abur pentru a curatare in profunzime.
AntiAlergic+

Antialergic+ Spalare/Uscare keyboard_arrow_down

Program de igienizare cu un timp mai lung de incalzire si un ciclu suplimentar de clatire, pentru rufele bebelusilor si ale persoanelor alergice. Masina de spalat cu uscator Arctic este potrivita pentru fiecare membru al familiei tale. Speli cu minim de efort hainele persoanelor cu pielea sensibila! Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei ca toti cei dragi sa fie in siguranta.
icons flat

Antisifonare keyboard_arrow_down

Functie speciala prin intermediul careia ciclul de stoarcere este divizat in mai multe etape pentru actiune mai delicata asupra hainelor. Indiferent ca ai nevoie de haine pentru birou sau pentru o ocazie speciala, hainele tale vor fi gata de purtare!
icons flat

Aqua Safe keyboard_arrow_down

Regleaza consumul si controleaza excesul de apa, in functie de cantitatea articolelor pe care doresti sa le speli. Obtii haine curate cu un consum optim de apa si economisesti pe termen lung!
icons flat

Aqua Surf keyboard_arrow_down

Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor.
icons flat

Articole de iarna keyboard_arrow_down

Program special dedicat articolelor de iarna. Pastreaza tesatura gecilor si hainelor groase intacta si senzatia de nou pentru mai mult timp.
Autocuratare_ExtraSteam

Autocuratare cu ExtraSteam keyboard_arrow_down

Acest program te ajuta sa indepartezi rezidurile si depunerile de detergent cu ajutorul aburului, astfel ca masina ta de spalat isi mentine buna functionare o perioada cat mai indelungata si de asemenea, se indeparteaza mirosurile neplacute.
icons flat

Bumbac keyboard_arrow_down

Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate, fara a le deteriora!
Bumbac20

Bumbac 20°C keyboard_arrow_down

Utilizati acest program pentru rufele din bumbac (cearsafuri, lenjerii de pat, prosoape, halate de baie,lenjerie intima etc.). Rufele vor fi spalate utilizand o actiune de spalare mai intensa si un ciclu de spalare mai lung.
Untitled-9

Bumbac 40°C keyboard_arrow_down

Program de spalare la 40 grade a rufelor din bumbac. Astfel, poti obtine rufe curate chiar si atunci cand tesatura este delicata.
Bumbac60

Bumbac 60 cu prespalare keyboard_arrow_down

Program dedicat spalarii hainelor de bumbac care necesita prespalare. Aceasta optiune va asigura o mai buna indepartare a petelor, fara a agresa tesatura.
Bumbac90

Bumbac 90°C keyboard_arrow_down

Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate, fara a le deteriora!
icons flat

Camasi keyboard_arrow_down

Program dedicat camasilor din bumbac, articolelor din materiale sintetice sau combinate. Programul iti garanteaza cu tinuta ta de birou va fi mereu impecabila. Speli camasile in conditii optime!
Camasi_40_SteamClean

Camasi 40°C cu ExtraSteam keyboard_arrow_down

Acest program este folosit pentru a spala impreuna camasi din bumbac, materiale sintetice sau combinate. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a ajuta la reducerea cutelor.
Camasi_SteamClean

Camasi cu ExtraSteam keyboard_arrow_down

Acest program este folosit pentru a spala impreuna camasi din bumbac, materiale sintetice sau combinate. La sfarsitul programului se utilizează abur pentru a ajuta la reducerea cutelor.
10kg

Capacitate de incarcare 10 kg keyboard_arrow_down

Cea mai generoasa capacitate de incarcare din gama Arctic, ideala pentru familiile numeroase. Masina ta de spalat va functiona la fel de eficient, chiar si dupa o folosire indelungata. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
icons flat

Capacitate de incarcare 6 Kg keyboard_arrow_down

Capacitate de incarcare standard, ce raspunde perfect necesitatilor zilnice. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
icons flat

Capacitate de incarcare 7 Kg keyboard_arrow_down

Masina de spalat Arctic cu capacitate de incarcare generoasa, ideala pentru familiile numeroase. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
icons flat

Capacitate de incarcare 8 Kg keyboard_arrow_down

Una dintre cele mai generoase capacitati de incarcare din gama Arctic, ideala pentru familiile numeroase. Masina ta de spalat va functiona la fel de eficient, chiar si dupa o folosire indelungata. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
icons flat

Capacitate de incarcare 9 Kg keyboard_arrow_down

Cea mai generoasa capacitate de incarcare din gama Arctic, ideala pentru familiile numeroase. Masina ta de spalat va functiona la fel de eficient, chiar si dupa o folosire indelungata. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
icons flat

Child Lock keyboard_arrow_down

Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.
icons flat

Clasa energetica A+++(-10%) keyboard_arrow_down

Garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator.
icons flat

Clatire rufe keyboard_arrow_down

Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt!!
icons flat

Clatire Suplimentara keyboard_arrow_down

Prin aceasta functie se adauga un ciclu de clatire in plus, pe langa ciclul principal de spalare. Elimina orice urma de detergent, fiind potrivita in cazul spalarii hainelor bebelusilor sau a persoanelor alergice.
icons flat

Culori inchise keyboard_arrow_down

Program de spalare special conceput pentru articolele de culoare inchisa ce ofera o ingrijire optima. Spalarea se efectueaza cu miscari delicate, la temperaturi scazute. Pastrezi intensitatea culorilor hainelor pentru mai mult timp!
Design_Box_in_Box

Design Box in Box keyboard_arrow_down

Designul peretilor laterali ai masinii de spalat este astfel proiectat incat sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot!
icons flat

Design S-shape keyboard_arrow_down

Reprezinta design-ul peretilor laterali ai masinii de spalat, gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot!
Downloaded_Program

Downloaded Program keyboard_arrow_down

Acum poti descarca mult mai simplu programele pe care ti le doresti, cu ajutorul programului de download, direct de pe interfata electrocasnicelor tale dotate cu HomeWhiz. Ai posibilitatea sa selectezi programul dorit din setul de 5 programe prestabilite si il poti modifica cu usurinta de cate ori ai nevoie. Cele 5 programe prestabilite sunt: Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys, Towel.
drumclean

Drum Clean keyboard_arrow_down

Un program de autocuratare a tuburilor si a cuvei care iti asigura un nivel ridicat de igiena, cu o temperatura de 90 grade. Drum Clean este un ciclu care trebuie executat o data la 1-2 luni, fara articole in interior.
DrumClean_SteamClean

DrumClean cu ExtraSteam keyboard_arrow_down

Dupa multe spalari, masina ta poate avea un miros neplacut in interior. Cu functia Drum Clean ExtraSteam poti igieniza cuva si poti indeparta aceste mirosuri in cel mai scurt timp.
Eco_40_60

Eco 40-60 keyboard_arrow_down

Programul Eco 40-60 este recomandat pentru rufe din bumbac cu grad normal de murdarire, care se pot spala la 40°C sau 60°C, impreuna, in acelasi ciclu de spalare. Acest program dureaza mai mult comparativ cu alte programe, dar se realizeaza o economie semnificativa de energie si apa.
icons flat

Eco Dose keyboard_arrow_down

Dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. Folosesti eficient detergentul lichid!
icons flat

Eco Heater keyboard_arrow_down

Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel care protejeaza de rugina si asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici. Masina ta va functiona eficient si economic pentru o perioada indelungata!
icons flat

Eco Wash keyboard_arrow_down

Optiune de spalare disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, ce permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie de pana la 80%. Cu masina de spalat Arctic, speli eficient si economic cu apa rece!
ExtraSteam

ExtraSteam keyboard_arrow_down

Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final in functie de programul selectat. Daca aburul este eliberat la inceputul programului are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere. ExtraSteam trateaza cu delicatete hainele si te ajuta sa te bucuri de ele un timp indelungat.
geci puf

Geci cu puf keyboard_arrow_down

Programul spala la temperaturi ce variaza intre 40°- 60°C, improspatand gecile cu puf fara sa depui extra efort.
Geci_cu_puf_40_SteamClean

Geci cu puf 40°C cu ExtraSteam keyboard_arrow_down

Acest program este dedicat pentruspalarea hainelor, vestelor, jachetelor etc. ce contin puf, a caror eticheta recomanda „spalare la masina la 40°C”. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a inmuia rufele groase precum prosoapele.
Geci_cu_puf_40_SteamClean

Geci cu puf cu ExtraSteam keyboard_arrow_down

Acest program este dedicat pentru spalarea hainelor, vestelor, jachetelor etc. ce contin puf, a caror eticheta recomanda „spalare la masina”. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a inmuia rufele groase.
HomeWhiz_Bluetooth

HomeWhiz prin Bluetooth keyboard_arrow_down

Noua gama de electrocasnice Arctic dotata cu tehnologia HomeWhiz te ajuta sa controlezi si sa monitorizezi electrocasnicele din casa prin conectare Bluetooth. Te poti conecta prin aplicatia HomeWhiz atat de pe tableta cat si de pe telefonul tau smart.
icons flat

Jeans/Culori inchise keyboard_arrow_down

Programul pentru culori inchise este special conceput pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac, dar pentru jeansi. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor ca noi.
Lana_Spalare_manuala

Lana / Spalare manuala keyboard_arrow_down

Acest program este dedicat articolelor din lana/materialelor delicate cu conditia sa fie respectate instructiuniile de pe eticheta. Rufele vor fi igenizate utilizandu-se o actiune de spalare delicata pentru a nu deteriora imbracamintea. Te poti bucura in continuare de hainele tale delicate fara a iti face griji ca tesaturile vor avea de suferit.
Lana_Spalare_manuala_40

Lana / Spalare manuala 40°C keyboard_arrow_down

Acest program este dedicat articolelor din lana/materialelor delicate cu conditia sa fie respectate instructiuniile de pe eticheta. Rufele vor fi spalate la 40°C utilizandu-se o actiune de spalare delicata pentru a nu deteriora imbracamintea. Te poti bucura in continuare de hainele tale delicate fara a iti face griji ca tesaturile vor avea de suferit.
icons flat

Materiale Delicate keyboard_arrow_down

Acest program este folosit pentru a spala articole delicate (lana, matase, perdele) folosind o miscare mai usoara.
icons flat

Mixt keyboard_arrow_down

Permite spalarea impreuna a articolelor din materiale diferite, dar de aceeasi culoare. Vrem ca hainele tale sa isi pastreze culorile si sa arate ca noi, dupa purtari repetate. Poti spala tesaturi diferite, dintr-o singura incarcare!
Motor_Silent_Inverter

Motor Silent Inverter keyboard_arrow_down

Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!
icons flat

Paturi si cuverturi / Geci cu puf keyboard_arrow_down

Acest program este dedicat pentru a spala pilotele si hainele ce contin puf, a caror eticheta recomanda „spalare la masina”.
Perdele

Perdele si draperii keyboard_arrow_down

Program special gandit pentru curatarea perdelelor si draperiilor. De acum, poti spala acasa si unele dintre cele mai dificile de curatat articole.
icons flat

Prespalare Rufe keyboard_arrow_down

Programul ajuta la indepartarea tuturor petelor de pe rufele foarte murdare. Hainele tale vor arata impecabil cu masina de spalat Arctic!
Rapid+

Rapid+ keyboard_arrow_down

Functia Rapid + reduce cu pana la 55% durata de spalare, in functie de programul selectat si de tipul tesaturii. Functia speciala poate fi folosita pentru toate programele dedicate articolelor sintetice sau din bumbac.
Remote_control

Remote control keyboard_arrow_down

Utilizati functia auxiliara Remote Control pentru a conecta produsul la dispozitivele de control smart prin aplicatia Homewhiz.
icons flat

Sintetice keyboard_arrow_down

Program special gandit pentru hainele mai putin rezistente, precum cele din material sintetic sau amestecat cu bumbac, care nu necesita o spalare intensiva. Speli hainele delicate in conditii optime!
sintetice40

Sintetice 40°C keyboard_arrow_down

Programul este dedicat spalarii articolelor sintetice, la 40 grade, utilizand o actiune delicata asupra rufelor si o curatare eficienta.
Sistem_electronic_ajustare_apa

Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa keyboard_arrow_down

Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau! Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort.
icons flat

Sistem electronic de control al balansului keyboard_arrow_down

Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot!
icons flat

Smart Sensors keyboard_arrow_down

Tehnologia Smart Sensors asigură un consum optim de resurse, la fiecare spălare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spumă, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum și tensiunea de alimentare vor fi reglate în mod automat, pentru confortul tău și eficiența mașinii tale.
Spalare_Uscare_4kg

Spalare / Uscare 4 kg keyboard_arrow_down

Programul permite o incarcare de pana la 4 Kg si garanteaza uscare impecabila a hainelor.
Spalare_Uscare_5kg

Spalare / Uscare 5 kg keyboard_arrow_down

Programul permite incarcarea cuvei cu pana la 5 kg rufe din bumbac si garanteaza spalarea si uscarea impecabila a acestora.
Spalare_Uscare_1kg

Spalare / Uscare rapida 1 kg keyboard_arrow_down

Poti spala si usca 1 kg de haine in doar 60 de minute! Programul este destinat pentru spalarea si uscarea rapida a hainelor care au fost purtate o perioada scurta de timp si nu prezinta grad ridicat de murdarire. Acest program este potrivit pentru hainele cu textura fina, care se usuca rapid (camasi, tricouri).
icons flat30

Spalare rapida keyboard_arrow_down

Program dedicat hainelor din bumbac, cu un grad redus de murdarie. Programul tau nu va fi suferi modificari pentru ca hainele dorite vor fi spalate in cateva momente. Ai haine gata de purtare, in cel mai scurt timp posibil.
icons flat

Spalare rapida / Expres 14' keyboard_arrow_down

Acest program se foloseste pentru a spala haine din bumbac cu un grad de murdarie foarte redus, pentru o perioada foarte scurta.
icons flat

Stoarcere+Evacuare keyboard_arrow_down

Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid. Ai haine perfect stoarse, fara efort!
icons flat

Turatie variabila 1000 keyboard_arrow_down

Reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, iar valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale!
icons flat

Turatie variabila 1200 keyboard_arrow_down

Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 400 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1200 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale!
Unghi_deschidere_170

Unghi deschidere 170 keyboard_arrow_down

Unghiul de deschidere de 170˚ al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei.
Uscare

Uscare keyboard_arrow_down

Activeaza functia de Uscare imediat dupa selectarea programului de spalare si vei avea nu doar rufe spalate ci si uscate.
Uscare_Bumbac

Uscare Bumbac keyboard_arrow_down

Uscarea articolelor din bumbac are loc cu grija, astfel incat tesaturile sa nu fie afectate, iar hainele perfect uscate.
Uscare_Sintetice

Uscare sintetice keyboard_arrow_down

Spalarea si uscarea articolelor sintetice are loc cu grija, astfel incat tesaturile sa nu fie afectate, iar hainele perfect uscate.
XL_Door

XL Door keyboard_arrow_down

Usa de diametru de 34 cm iti permite o incarcare mai usoara chiar si atunci cand vrei sa introduci in masina de spalat cantitati mari de rufe.