Aragaze

Aragaze

icons flat

Aprindere cu buton keyboard_arrow_down

Plita este dotata cu buton de aprindere care printr-o simpla apasare se produce scanteia si iti asigura o flacara ideala pentru a pregati preparatele tale preferate. Uita de chibrituri, aprinde plita pe loc!
icons flat

Aqua Drop Clean keyboard_arrow_down

Acum este mai usor sa intretii cuptorul curat cu ajutorul functiei Aqua Drop Clean. Aceasta permite curatarea cuptorului in cel mai scurt timp. Adaugi apa in interior, iar pe masura ce apa se evapora, cuptorul se curata, simplu, rapid si cu minim de efort!
arzatoare eficienta ridicata

Arzatoare cu eficienta ridicata keyboard_arrow_down

Arzatoarele cu eficienta ridicata ale plitelor Arctic te ajuta sa petreci mai putin timp la gatit si cu mai putin gaz consumat. Vei avea mai mult timp pentru a sta cu cei dragi, gatind mai eficient.
icons flat3D

Gatire 3D keyboard_arrow_down

Functie de gatire ce activeaza simultan toate cele 3 elemente de incalzire, superior, inferior si spate, pornind in acelasi timp ventilatorul si asigurand o distributie uniforma a calduri pentru o coacere uniforma. Ai cel mai rapid mod de a pregati reteta favorita!
Gatire_asistata_abur

Gatire asistata cu abur keyboard_arrow_down

Te poti bucura de preparate savuroase datorita functiei de gatire asistata cu abur. Poti pregati pentru tine si cei dragi fripturi si mancaruri delicioase, fara a fi fade sau uscate. Adauga apa in spatiul special creat in partea de jos a cuptorului, astfel se va forma abur in timpul procesului de gatire, iar mancarea ta va fi rumenita la exterior si suculenta la interior. Acum poti experimenta fara griji retete noi pentru intreaga familie.
Gatire_asistata_ventilatie

Gatire asistata cu ventilatie keyboard_arrow_down

Aceasta functie asigura distribuirea uniforma a caldurii in interiorul aragazului, grabind astfel procesul de gatire.
Gatire_Conventionala

Gatire conventionala keyboard_arrow_down

Elementul de incalzire superior si cel amplasat la baza cuptorului actioneaza simultan, fara ventilatie. Este un mod de coacere traditional, recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.
icons flat

Grill keyboard_arrow_down

Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar!
Grill_electric

Grill Electric keyboard_arrow_down

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau pentru rumenirea la suprafata a alimentelor. obtii preparate perfecte, fara efort!
Grill_inferior_ventilatie

Grill inferior cu ventilatie keyboard_arrow_down

Efectul de grill este mai mic decat in cazul utilizarii grill-ului complet. Folositi in cazul portiilor mici sau medii pe care sa le introduceti sub grill. La jumatatea duratei de gatire, trebuie sa intoarceti preparatele pentru a se gati bine.
icons flat

Iluminare interioara keyboard_arrow_down

Aragazele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara a cuptorului pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase!
Incalzire_ventilatie

Incalzire cu ventilatie keyboard_arrow_down

Functie de gatire ce incalzeste aerul cu ajutorul elementului de incalzire spate si il distribuie uniform in interiorul cuptorului. Gatesti fara preincalzire preparate pe mai multe niveluri!
icons flat

Incalzire inferioara keyboard_arrow_down

Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta!
icons flat

Incalzire inferioara keyboard_arrow_down

Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta!
icons flat

Rotisor keyboard_arrow_down

Mecanism care asigura o gatire uniforma, prin rotirea permanenta a alimentelor. Pregatesti cu usurinta preparate gustoase la rotisor!
icons flat

Safety Plus keyboard_arrow_down

Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic!
icons flat

Timer keyboard_arrow_down

Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!