Aparate frigorifice

Call centerSuna la

*9010

Program:
Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

Arctic Extragarantie – Pachet 100% Relaxat Vezi Video

Aparate frigorifice

Semi-incorporabil

Adaptat oricarui tip de mobilier keyboard_arrow_down

Combina frigorifica independenta poate fi acum si integrata in mobila de bucatarie. Sistemul de deschidere a usii la 90º permite adaptarea combinei frigorifice in bucataria ta, fara a iesi din linia mobilierului
icons flat

Air Flow Dual Tech keyboard_arrow_down

Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. Pastrezi alimentele mereu proaspete, gustoase si aromate!
BlueTech

Blue Tech keyboard_arrow_down

Functia inovatoare Blue Tech pastreaza efectul de fotosinteza prin intermediul luminii albastre care se mentine permanent in interiorul frigiderului. Astfel, legumele si fructele se pastreaza proaspete cu pana la 30% mai mult fata de un compartiment standard.
icons flat

Certificare TUV keyboard_arrow_down

Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!
icons flat

Clasa energetica A keyboard_arrow_down

Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti produsul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.
icons flat

Clasa energetica A+ keyboard_arrow_down

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!
Condensator integrat

Condensator integrat keyboard_arrow_down

Incastrarea condensatorului in peretii laterali permite eficientizarea spatiului in bucataria ta.
izolatie_arctic

Conditii extreme keyboard_arrow_down

Lazile frigorifice Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.
izolatie_arctic

Conditii extreme keyboard_arrow_down

Congelatoarele verticale Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.
icons flat

Display LCD keyboard_arrow_down

Interfata vizuala frontala, usor de utilizat, pentru setarea rapida a temperaturilor frigiderului si congelatorului, fara a mai deschide usile combinei. Optiunea dorita poate fi selectata cu o simpla apasare!
icons flat

Eco Buzz keyboard_arrow_down

Sistem de avertizare sonora in cazul in care usa nu este inchisa corect sau sta deschisa mai mult de 1 minut. Astfel, poti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului tau frigorific, economisind consumul de energie electrica si pastrand alimentele in siguranta. Poti uita de grija usilor deschise!
icons flat

Eco Led keyboard_arrow_down

Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie!
icon EfiLine_orange

EFI Line keyboard_arrow_down

EFI Line reprezinta o gama de aparate frigorifice Arctic, ale carei produse beneficiaza de un design inovator, contribuind astfel la eficientizarea spatiului in bucatarie, precum si la crearea unui aspect unitar si compact. Incastrarea condensatorului in peretii laterali si sistemul de deschidere a usii la 90º permit integrarea perfecta a combinei frigorifice in bucataria ta, fara a iesi din linia mobilierului.
icons flat

Energy Saver keyboard_arrow_down

Opreste indicatoarele luminoase de pe display pentru a oferi un plus de economie, in timp ce functiile aparatului raman active. Bucura-te de un consum redus, pe termen lung!
Fast_Cooling

Fast Cooling keyboard_arrow_down

Functia Fast Cooling activeaza compresorul si il mentine in functiune pana se obtine temperatura dorita in racitor.
Fast_Freezing

Fast Freeze keyboard_arrow_down

Functia Fast Freeze activeaza compresorul la capacitate maxima astfel incat sa obtii temperaturi scazute in interiorul congelatorului in cel mai scurt timp.
icons flat

Fast Freeze XL Zone keyboard_arrow_down

Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile.
icons flat

Fast Freeze Zone keyboard_arrow_down

Compartiment al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile.
Fast_Freezing

Fast Freezing keyboard_arrow_down

Functia Fast Freezing activeaza compresorul si ventilatorul la capacitate maxima, astfel incat sa obtii temperaturi scazute in interiorul congelatorului in cel mai scurt timp.
icons flat

Freeze XL Zone keyboard_arrow_down

Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului pentru pastrarea alimentelor congelate.
icons flat

Full No Frost keyboard_arrow_down

Sistem de racire ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Te poti bucura de un plus de confort pentru ca elimina nevoia dezghetarii periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fara efort!
icons flat

Functia Vacanta keyboard_arrow_down

Asigura functionarea economica prin ajustarea temperaturii, atunci cand frigiderul nu este utilizat. Poti lasa frigiderul in priza, chiar si la plecarea in vacanta, pastrand alimentele proaspete, cu un consum minim de energie.
icons flat

Garden Fresh keyboard_arrow_down

Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!
icons flat

Izolatie Densa keyboard_arrow_down

Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie. Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.
icons flat

Materiale neinflamabile keyboard_arrow_down

Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!
icons flat

Mix Zone keyboard_arrow_down

Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi frigiderul astfel incat sa fie spatiu suficient!
icons flat

Panou control LED keyboard_arrow_down

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!
icons flat

Panou de control cu LED keyboard_arrow_down

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!
icons flat

Rafturi ajustabile keyboard_arrow_down

Permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul pentru a avea spatiu suficient!
icons flat

Rafturi rezistente keyboard_arrow_down

Rafturi fabricate din sarma, cu o rezistenta ridicata, ce ofera o siguranta sporita. Permite plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft.
icons flat

Rafturi Safety Glass keyboard_arrow_down

Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.
icons flat

Termostat Ajustabil keyboard_arrow_down

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!
icons flat

Termostat Ajustabil keyboard_arrow_down

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!
icons flat

Unghi deschidere extins keyboard_arrow_down

Usile frigiderului tau se deschid la 120° pentru a avea acces la alimentele favorite, protejand in acelasi timp mobilierul si obiectele din jur.
icons flat

Usi reversibile keyboard_arrow_down

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.
icons flat

Ventilator keyboard_arrow_down

Ventilatorul amplasat in interiorul racitorului ajuta la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii in interiorul compartimentului. Temperatura dorita de tine se va mentine constanta!
icons flat

XXL Bottle keyboard_arrow_down

Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana!