Pune aparatul in functiune

Pune aparatul in functiune

Urmeaza pasii pentru a te asigura ca aragazul tau este gata de a fi pus in functiune. Pentru confortul si siguranta ta, iti recomandam sa apelezi la ajutorul unei persoane autorizate. Expertii Arctic iti pot instala produsul, la pretul de 60 LEI (TVA inclus) pentru instalare fara montaj regulator sau 99 LEI (TVA inclus) pentru instalare cu montaj regulator.

Pasul 1. Curata produsul folosind o carpa sau un burete umed si un detergent neutru.

Pasul 2. Efectueaza o incalzire initiala a produsului timp de 30 de minute pentru a te asigura ca au fost indepartate posibilele reziduuri ramase din fabricatie.

Pasul 3. Iti recomandam ca inainte de prima utilizare a cuptorului cu gaz, sa scoti tavile si grijlajele si sa pornesti temperatura maxima timp de 30 de minute, dupa care poti opri cuptorul.

Pasul 4. Iti recomandam ca inainte de prima utilizare a cuptorului cu grill, sa scoti tavile si grijlajele si sa pornesti temperatura maxima timp de 30 de minute, dupa care poti opri cuptorul.

 

Alte mentiuni:

Dupa prima folosire a cuptorului, acesta poate emana fum sau diferite mirosuri. Iti recomandam sa aerisesti incaperea pentru indepartarea acestora.

Pentru mai multe detalii, consulta manualul de utilizare.