Masoara spatiul util

Masoara spatiul util

Cand ai de ales dintr-o gama variata de produse electrocasnice Arctic, uneori este dificil sa te hotarasti. De aceea, iti recomandam sa urmezi acesti pasi simpli pentru a te asigura ca alegi produsul potrivit pentru casa ta:

Pasul 1: Masoara dimensiunea usilor si a spatiilor din casa prin care va trebui sa treci cu masina de spalat pentru a ajunge la locul destinat acesteia.

Pasul 2:: Asigura-te de faptul ca in spatiul destinat masinii de spalat exista o priza dedicata, o sursa de apa si o scurgere. Iti recomandam amplasarea masinii de spalat in apropierea unei prize cu impamantare, pentru a preveni eventuale probleme de functionare. De asemenea, ai grija ca materialul podelei sa fie rigid si plan. Evita zonele cu mocheta, covor sau suprafetele inclinate. Astfel, vei evita deplasarea masinii in timpul functionarii.

Pasul 3: Masoara spatiul in care urmeazasa amplasezi masina de spalat. Tine cont ca vei avea nevoie de spatiu aditional in adancime pentru deschiderea hubloului, precum si pentru scoaterea si introducerea rufelor in masina.Pentru mai multe detalii, consulta sectiunea Ghid pentru tine.