Alege tipul de alimentare

Alege tipul de alimentare

 Alege tipul de alimentare potrivit nevoilor tale. Poti opta intre produse cu alimentare electrica sau cu gaz: 

Plite

Alegand o plita icorporabila cu alimentare pe gaz, beneficiezi de un control mai rapid al flacarii si de un cost de utilizare redus. Aditional, pentru un plus de sigurantaplitele incorporabile Arctic sunt doate cu sistem de siguranta a flacarii ce intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii

O plita cu alimentare electrica iti ofera un plus de stil in bucatarie, fiind perfect incastrata in mobilier. Aditional, beneficiezi de o instalare si intretinere mult mai facila.

Pentru mai multe detalii, consulta sectiunea Ghid pentru tine.

Cuptoare

Alegand un cuptor cu alimentare electrica, ai garantia rezultatelor perfecte datorita distribuirii uniforme a temperaturii. In plus, cuptoarele cu alimentare electrica, sunt dotate cu numeraose functii de gatire predefinite si sisteme de auto-curatare ce iti ofera mai mult confort in utilizare. Desi costul de utilizare este mai mare decat cel al unui cuptor cu alimentare pe gaz, vei beneficia de mai mult confort.

Un cuptor cu alimentare pe gaz, iti asigura in primul rand un cost de utilizare redus, si posibilitatea de a gati chiar si daca nu ai o sursa de energie electrica. Desi un cuptor cu alimentare pe gaz este mai efient din punct de vedere costuri, nu iti poate oferi rezultatele unui produs cu alimentare electrica deoarece caldura nu este distribuita in mod uniform.

Pentru mai multe detalii, consulta sectiunea Ghid pentru tine.