Stabileste criteriile aditionale

Stabileste criteriile aditionale

Te ajutam sa alegi mai usor tipul de aparat potrivit pentru tine in functie de:

Consum

Doresti un aparat mai economic? Alege unul incadrat in clasa A+, dotat cu iluminare LED si functia Energy Saver. Vei obtine un consum energetic redus cu pana la 24% fata de un produs din clasa A.

Functia speciala Eco Buzz te avertizeaza sonor în cazul in care uiti usa frigiderului deschisa, pentru a preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului frigorific, dar si cresterea consumului de energie electrica.

Calatoresti des? In acest caz, un aparat cu functia speciala Vacanta ti-ar putea fi de folos, pentru a asigura un consum redus de energie in timpul calatoriilor tale prin ajustarea automata a temperaturii racitorului atunci cand acesta nu este utilizat.

Flexibilitate

Un aparat cu rafturi ajustabile si Mix Zone te va ajuta sa-ti organizezi aparatul eficient, in functie de nevoile tale.

Usile reversibile si unghiul de deschidere extins te ajuta sa-ti organizezi mai bine spatiul si sa protejezi mobilierul sau obiectele din jurul aparatului.

Dotari speciale


Compartimentul Fresh Max 0°C este solutia ideala pentru depozitarea produselor perisabile, precum carnea cruda si lactatele. In acelasi timp, asigura temperatura ideala pentru dezghetarea in siguranta a alimentelor congelate in decurs de 24h.

Suportul de sticle este accesoriul perfect pentru a amplasa sticlele in frigider fara sa ocupe spatiu si pentru a fi mereu la indemana.

Pentru mai multe detalii, consulta sectiunea Ghid pentru tine.