Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Statie de calcat cu abur SSAR22P

Statia de calcat de la Arctic este tot ce ai nevoie pentru haine perfect calcate. Jetul de abur vertical poate fi folosit pentru a indeparta cutele de pe draperii, perdele, sau hainele aflate direct pe umeras, iar cu functia Anticalcar te asiguri ca nici o urma va ramane pe hainele tale.

Dotari

Calcare Verticala

Jetul de abur poate fi utilizat in pozitie verticala, pentru a putea calca rapid draperii, perdele, sau direct hainele aflate pe umeras.

Functie Anticalcar

Functia Anticalcar previne urmele de la nivelul talpii fierului de calcat. Garderoba ta va fi mai stralucitoare si perfect calcata.

Putere 2200W

Puterea de 2200W a statiei te asigura ca aparatul se va incalzi cu rapid, si ca nu vei duce lipsa de aburi in timpul calcarii.

Documente Utile

Fisa de produs

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Manual de utilizare

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down

Specificatii

Putere: 2200 W
Capacitate rezervor (l): 0.7
Lungime cablu (m): 1.8
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 320x245x198 mm
Recipient umplere rezervor: Da
Greutate (kg): 2.5

* Descrierea produselor are caracter general si corespunde parametrilor unei intregi categorii. Arctic garanteaza conformitatea imaginii cu cea a produselor in momentul realizarii materialului publicitar.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top