Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Sandwich maker SMAR750B

Orice masa din zi este potrivita pentru a savura un sandvis delicios. Prepara retetele clasice cu branza sau incearca unele noi si inedite cu ingrediente gourmet. In numai cateva minute, sandwich makerul SMAR750B le va oferi o textura crocanta. Acesta asigura o prajire uniforma a painii datorita placilor antiaderente. Indicatorii luminosi te vor anunta cand sandvisurile sunt gata pentru a fi savurate.
https://www.arctic.ro/sandwich-maker-smar750b.html
Arctic
NEW

Dotari

Indicatori luminosi

Indicatoarele luminoase iti arata cand aparatul este alimentat, cat si cand sandwichurile tale sunt gata.

Siguranta

Placi antiaderente

Placile antiaderente triunghiulare sunt ideale pentru prepararea simultana a doua sandwich-uri. In plus, placile sunt detasabile pentru o curatare mai usoara.

Documente Utile

Fisa de produs

227.39 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

249.15 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Sandwich maker SMAR750B
Putere: 750 W
Buton iluminat On/Off: Da
Culoare: Negru
Greutate (kg): 1.06

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top