Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Prajtor de paine TAR800B

Diminetile tale vor fi perfecte, cu noula prajitor de paine TAR800B de la Arctic! Ai posibilitatea sa alegi cum iti prajesti painea, cu ajutorul butonului de ajustare, iar functiile pentru decongelare, incalzire sau oprire iti asigura flexibilitate in utilizare.
https://www.arctic.ro/prajtor-de-paine-tar800b.html
Arctic
NEW

Dotari

Buton ajustare prajire

Fiecare membru al familiei va putea savura painea rumenita exact pe gustul sau, cu ajutorul butonului de reglaj al gradului de rumenire. Diminetile impreuna vor fi mai insorite.

Functii: decongelare, incalzire, oprire

Cele trei functii ale prajitorului iti asigura flexibilitate in utilizare. Selecteaza functia de care ai nevoie - decongelare sau incalzire, pentru ca micul dejun sa fie exact asa cum ti-l doresti. Functia de oprire va fi perfecta atunci cand te-ai razgandit si vrei sa prepari altceva.

Documente Utile

Fisa de produs

346.96 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

253.22 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Prajtor de paine TAR800B
Putere: 800 W
Lungime cablu (m): 1
Culoare: Negru
Tava firimituri: Da
Greutate (kg): 1.22

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top