Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

PLITA INCORPORABILA VITROCERAMICA ARSV6450B

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
O plita eleganta din sticla neagra, perfecta pentru bucatariile moderne. Un produs recomandat din plin celor cu un stil de viata dinamic.
https://www.arctic.ro/plita-incorporabila-vitroceramica-arsv6450b.html
Arctic
NEW
Design modernPerformantaSiguraUsor de utilizat

Rezultate fara egal

9 trepte de putere

Poti alege 9 trepte separate pentru preparatele tale. Ai puterea potrivita pentru cele mai delicioase retete!

O bucatarie de vis

Sticla securizata

Sticla neagra si liniile delicate vor oferi un plus de eleganta bucatariei tale. Bucura-te de o bucatarie moderna dotata cu produse performante!

Confort si siguranta

Touch

Permite accesul functiilor printr-o simpla atingere! Este cel mai confortabil si rapid mod de a utiliza plita sau cuptorul tau Arctic!

Blocare display

Display-ul plitei are optiunea de blocare, pentru siguranta familiei tale. Uiti de grija pornirii accidentale a arzatoarelor!

Documente Utile

Fisa de produs

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Manual de utilizare

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Brosura

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down

Specificatii

PLITA INCORPORABILA VITROCERAMICA ARSV6450B
Alimentare: Electrica
Culoare: Neagra
Dimensiuni (HxIxA): 5,5x58x51 cm
Baza din sticla securizata: Da
Numar arzatoare: 4

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Recomandate

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top