Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

PLITA INCORPORABILA VITROCERAMICA ARSV6450B

O plita eleganta din sticla neagra, perfecta pentru bucatariile moderne. Un produs recomandat din plin celor cu un stil de viata dinamic.

Design modernPerformantaSiguraUsor de utilizat

Dotari

O bucatarie de vis
Sticla securizata

Sticla neagra si liniile delicate vor oferi un plus de eleganta bucatariei tale. Bucura-te de o bucatarie moderna dotata cu produse performante!

Confort si siguranta
Blocare display

Display-ul plitei are optiunea de blocare, pentru siguranta familiei tale. Uiti de grija pornirii accidentale a arzatoarelor!

Control frontal touch

Sistemul este disponibil doar pe plitele vitroceramice. Este cel mai confortabil si rapid mod de a utiliza plita ta Arctic!

Rezultate fara egal
9 trepte de putere

Aceasta plita iti permite sa alegi intre cele 9 trepte de putere, potrivite atat pentru preparate clasice, cat si pentru retete mai inedite pe care abia astepti sa le incerci.

Materiale utile

Fisa de produs Descarca
Manual de utilizare Descarca
Brosura Descarca

Specificatii

Alimentare: Electrica Culoare: Neagra
Dimensiuni (HxIxA): 5,5x58x51 cm Baza din sticla securizata: Da
Numar arzatoare: 4

Descrierea produselor are caracter general si corespunde parametrilor unei intregi categorii. Arctic garanteaza conformitatea imaginii cu cea a produselor in momentul realizarii materialului publicitar.

Produse Recomandate

Produse Similare

Scrie o recenzie pentru PLITA INCORPORABILA VITROCERAMICA ARSV6450B

Ce nota dati acestui produs?

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top