Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Plita cu gaz Arctic, ARDCG32210SX, 2 arzatoare, 3.9 kW, Inox

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
O plita pe gaz din inox cu aprindere integrata si 2 arzatoare, recomandata pentru bucatariile mai inguste, potrivita intr-un cadru contemporan, cat si intr-unul clasic.
ARDCG32210SX
1 0 5 4
Arctic
NEW
SiguraUsor de utilizatErgonomicaPractica

Confort si siguranta

Safety Plus

Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic!

Aprindere cu buton

Plita este dotata cu buton de aprindere care printr-o simpla apasare se produce scanteia si iti asigura o flacara ideala pentru a pregati preparatele tale preferate. Uita de chibrituri, aprinde plita pe loc!

Documente Utile

Fisa de produs

334.21 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

957.41 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Plita cu gaz Arctic, ARDCG32210SX, 2 arzatoare, 3.9 kW, Inox
Alimentare: Gaz
Culoare: Inox
Dimensiuni (HxIxA): 9,5x28,8x51 cm
Accesorii: Gratar din email
Numar arzatoare: 2
Putere totala: 3.9 kW

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Recomandate

Recenzii

Bun (13.03.2017) | | 4
Este o plita buna din toate ounctele de vedere, mai putin butoanele, care se deformeaza si se inegresc de la caldura degajata.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top