Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Plita electrica Arctic, ARSI6440MTB, 4 arzatoare, 7,4 kW, Negru

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Libertatea de miscare este foarte importanta in bucatarie. Cu ajutorul plitei incorporabile cu inductie ARSI6440MTB de la Arctic, te bucuri de 9 trepte de putere pentru preparatele tale. Siguranta familiei tale este asigurata de optiunea de blocarea plitei in cazul pornirii accidentale a arzatoarelor.
ARSI6440MTB
Arctic
NEW
Design modernPerformantaUsor de utilizatPractica

Dotari

Plita cu inductie

Plita foloseste tehnologia de incalzire prin inductie este rapida, eficienta si usor de utilizat. Tehnologia de inductie recunoaste inteligent marimea vaselor de gatit si permite o preparare mai rapida a alimentelor.

Siguranta

Blocare display

Display-ul plitei are optiunea de blocare, pentru siguranta familiei tale. Uiti de grija pornirii accidentale a arzatoarelor!

Inchidere Automata

Permite oprirea automata dupa un anumit timp de nefolosire, in functie de treapta de putere selectata.

Liquid Drop Safe

Gateste in siguranta cu sistemul anti-scurgere pentru oprirea alimentarii cu energie electrica in cazul in care se revarsa lichid din vasul de gatit.

Rezultate fara egal

9 trepte de putere

Poti alege 9 trepte separate pentru preparatele tale. Ai puterea potrivita pentru cele mai delicioase retete!

Confort si siguranta

Touch Control

Permite accesul functiilor printr-o simpla atingere! Este cel mai confortabil si rapid mod de a utiliza plita Arctic!

Documente Utile

Fisa de produs

188.20 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

1.31 MB, PDF

Descarca
Brosura

159.07 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Plita electrica Arctic, ARSI6440MTB, 4 arzatoare, 7,4 kW, Negru
Alimentare: Electric
Culoare: Negru
Dimensiuni (HxIxA): 5,2x58x51
Numar arzatoare: 4
Putere totala: 7,4 kW

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top