Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Plita cu gaz Arctic, ARNGN64127SB, 4 arzatoare, 7.4 kW, Negru

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Daca ai visat la o bucatarie moderna, plita Arctic ARNGN64127SB indeplineste cele mai pretentioase gusturi. Dotatata cu sistemul de aprindere integrata, poti aprinde arzatorul printr-o singura apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. De asemenea, sistemul Safety Plus opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.
ARNGN64127SB
Arctic
NEW
Design modernPerformantaUsor de utilizatPractica

Dotari

Suprafata de gatit extinsa

Datorita latimii generoase de 65 de cm a acestei plite si a distantei mai mari dintre arzatoare acum ai o suprafata de gatit extinsa si poti folosi in paralel doua vase de dimensiuni mari.

Performanta

Arzatoare cu eficienta ridicata

Arzatoarele cu eficienta ridicata ale plitelor Arctic te ajuta sa petreci mai putin timp la gatit si cu mai putin gaz consumat. Vei avea mai mult timp pentru a sta cu cei dragi, gatind mai eficient.

O bucatarie de vis

Sticla securizata

Sticla neagra si liniile delicate vor oferi un plus de eleganta bucatariei tale. Bucura-te de o bucatarie moderna dotata cu produse performante!

Confort si siguranta

Aprindere cu buton

Plita este dotata cu buton de aprindere care printr-o simpla apasare se produce scanteia si iti asigura o flacara ideala pentru a pregati preparatele tale preferate. Uita de chibrituri, aprinde plita pe loc!

Safety Plus

Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic!

Documente Utile

Fisa de produs

1.74 MB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

1.36 MB, PDF

Descarca
Brosura

147.67 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Plita cu gaz Arctic, ARNGN64127SB, 4 arzatoare, 7.4 kW, Negru
Alimentare: Gaz
Culoare: Negru
Dimensiuni (HxIxA): 4.6x64.6x52.5 cm
Accesorii: Gratar din email
Baza din sticla securizata: Da
Numar arzatoare: 4
Putere totala: 7.4 kW

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top