Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Plita cu gaz Arctic, ARGG64123SX, 4 arzatoare, 7.9 kW, Inox

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Retetele tale preferata merita sa fie pregatite mai des. Plita incorporabila pe gaz ARGG64123SX de la Arctic iti face munca in bucatarie mai simpla si mai frumoasa. Dotata cu ignitie automata si arzatoare performante, se va dovedi in cel mai scurt timp un atu valoros in bucataria ta.
ARGG64123SX
Arctic
NEW
Design modernUsor de utilizatErgonomicaPractica

Performanta

Arzatoare cu eficienta ridicata

Arzatoarele cu eficienta ridicata ale plitelor Arctic te ajuta sa petreci mai putin timp la gatit si cu mai putin gaz consumat. Vei avea mai mult timp pentru a sta cu cei dragi, gatind mai eficient.

Confort si siguranta

Aprindere cu buton

Plita este dotata cu buton de aprindere care printr-o simpla apasare se produce scanteia si iti asigura o flacara ideala pentru a pregati preparatele tale preferate. Uita de chibrituri, aprinde plita pe loc!

Safety Plus

Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic!

Documente Utile

Fisa de produs

287.55 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

1.22 MB, PDF

Descarca
Brosura

150.16 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Plita cu gaz Arctic, ARGG64123SX, 4 arzatoare, 7.9 kW, Inox
Alimentare: Gaz
Culoare: Inox
Dimensiuni (HxIxA): 4,4 x 61 x 51 cm
Accesorii: Gratar din email
Numar arzatoare: 4
Putere totala: 7.9 kW

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top