Filtre

Filtre

Produse

Masinile de spalat cu capacitate de incarcare de 10 kg ofera cea mai generoasa capacitate de incarcare din gama Arctic, fiind gandite special pentru familiile numeroase. Eficienta sporita garanteaza un consum minim de energie electrica, reprezentand imbinarea perfecta intre performanta si utilitate. Masina de spalat rufe automata de la Arctic se integreaza perfect in locuinta, este compacta si poate fi aliatul tau in lupta cu cele mai dificile pete. Cu o viteza de centrifugare de pana la 1200 rotatii, masina de spalat rufe te ajuta sa reduci timpul de uscare si sa ai haine impecabile de fiecare data.
Cu programe de spalare variate, cu functii inteligente, masina de spalat rufe Arctic te ajuta sa speli orice tip de tesatura fara sa existe riscul de a va deteriora hainele preferate.
Alege o spalare eficienta si o ingrijre dedicata pentru hainele tale preferate cu ajutorul masinilor de spalat rufe de 10 kg de la Arctic. Bucura-te de fiecare data de o functionare silentioasa alaturi de masina de spalat rufe automata de la Arctic.