Filtre aplicate:
  1. LED

Filtre

Filtre

Produse

Este mai simplu sa hotarasti cu ce te imbraci dimineata, daca hainele tale sunt curate si perfect aranjate in dulap. Atunci cand ai o masina de spalat rufe Arctic, spalatul rufelor nu mai este activitatea pe care o amani pana in ultimul moment.

 

Masina de spalat rufe potrivita pentru tine

Pentru a alege cea mai buna masina de spalat pentru nevoile tale, trebuie sa stii ce optiuni ai la dispozitie, cat si cu ce se deosebesc masinile de spalat unele de altele. Trebuie sa iei in considereare: consumul de energie al masinii, programele de spalat, numarul de rotatii, capacitatea si modalitatea de incarcare a masinii de spalat rufe si ce dimensiune ti se potriveste. Poti alege o masina de spalat rufe Arctic de o dimensiune mare sau mica, care sa corespunda criterilor de alegere.

 

Cum alegi numarul de rotatii potrivit

Acest factor este definitoriu pentru calitatea spalarii. Cu cat numarul de rotatii este mai mare, cu atat mai bine, mai ales ca poti adapta acest aspect in cadrul fiecarui program. Majoritatea masinilor de spalat rufe au in prezent un numar de rotatii (sau viteza de centrifugare) cuprins intre 1.000 si 1.200 de rotatii pe minut (rpm), insa exista si modele cu 1.400 rpm. Alegi numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat! Cu ajutorul unei masini automata ai programe si functii speciale care te ajuta sa-ti organizezi timpul si sa te concentrezi asupra lucrurilor care iti plac cu adevarat. Daca ai o familie numeroasa, poti alege din numeroasele modele de masini de spalat rufe cu capacitate de 10 kg sau 9 kg poti alege un model de 7 kg, potrivit pentru una sau doua persoane.

 

Eficienta energetica a masinii de spalat rufe Arctic

Consumul este un aspect esential cand alegem masina de spalat rufe, dar si orice alt aparat electrocasnic, in general. El se refera atat la consumul de energie, cat si de apa. Cu masinile de spalat rufe Arctic, le ai pe amandoua: beneficiezi in acelasi timp si de un consum optim de apa, precum si de energie electrica.