Clasa_E E A G

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI542

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Pretuieste-ti corect timpul! Masina de spalat vase incorporabila DBI542 de la Arctic iti simplifica treaba in bucatarie, ca tu sa iti recuperezi momentele de rasfat. Le poti petrece singur sau cu toti cei dragi, caci capacitatea de incarcare de 14 seturi face aceasta masina potrivita sa curete vesela chiar si dupa cele mai fastuoase mese.
DBI542
Arctic
NEW
PerformantaEficientaSpatioasaPractica

Dotari

Capacitate de incarcare 14 seturi

Permite incarcarea a 14 seturi complete de vesela, ideale pentru 14 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!

Amanare pornire

Permite decalarea spalarii vaselor cu 3, 6 sau 9 ore. Masina de spalat Arctic este o alegere potrivita pentru persoanele care sunt mereu in miscare pentru ca ai libertate deplina in alegerea celui mai bun moment pentru spalare. Tu decizi cand incepe programul de curatare!

Intensiv 70˚C

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!

Confort

Aqua Protect

Intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale. Esti mereu in siguranta, cu produsele Arctic!

Eco 50

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!

Siguranta

Sistem dedurizare apa

Sistemul reduce duritatea apei care intra in masina pentru a permite spalarea optima a vaselor. Vasele tale vor fi bine spalate si lucioase, de fiecare data!

Performanta si eficienta

Express 30

Curata vasele cu un grad redus de murdarie in doar 30 de minute, cu un consum redus de apa si energie. Obtii rapid si economic vasele curatate!

Incarcare pe jumatate

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

Buton tableta detergent

Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!

Programe rapide

Curatare / Uscare

Programul de spalare este destinat vaselor cu grad mediu de murdarire. Vase perfect spalate si uscate.

Confort si flexibilitate

Extra 58'

Program de spalare la temperatura de 60°C ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!

Documente Utile

Manual de utilizare

5.06 MB, PDF

Descarca
Brosura

355.75 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI542
Clasa de eficienta energetica: E
Clasa eficienta uscare: A
Clasa zgomot: C
Capacitate de incarcare (seturi de vase) pentru programul Eco: 14
Sistem de uscare Static: Da
Consum apa (litri): 12.9
Consumul de apa al programului Eco (litri/ciclu): 12.9
Consumul de energie al programului Eco (kWh/100 cicluri): 95
Programe spalare: 5
Temperaturi de spalare: 35-50-65-70
Numar nivele pulverizatoare: 2
Buton selectare program: Da
Slim: Nu
Nivel zgomot (dB): 48
Culoare: Matt Black
Dimensiuni (HxIxA): 81,8x59,8x55 cm
Greutate (kg): 34.4

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top