Clasa_F F A G

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Masina de spalat vase FSAE60W1

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Relaxeaza-te impreuna cu cei dragi si uita de grija vaselor murdare cu ajutorul masinii de spalat vase Arctic FSAE60W1. Capacitatea de incarcare de 14 seturi este ideala pentru familii numeroase. Motorul Silent Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie, iar datorita sistemului de uscare cu aer cald, vasele sunt uscate prin intermediul unui curent de aer cald distribuit uniform in interiorul masinii.
FSAE60W1
Arctic
NEW
PerformantaSiguraEficientaSpatioasa

Dotari

Capacitate de incarcare 14 seturi

Permite incarcarea a 14 seturi complete de vesela, ideale pentru 14 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!

Intensiv 70˚C

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!

Economie

Auto

Aceasta optiune evalueaza in mod automat timpul si temperatura necesare spalarii, in functie de gradul de murdarire a vaselor. Astfel, vasele sunt spalate, utilizand la minim resursele disponibile.

Flexibilitate

Amanare pornire

Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.

Confort

Eco 50

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!

Prespalare Vase

Program ce permite indepartarea resturilor de mancare de pe vasele pastrate timp de cateva zile in masina. Scapi de grija formarii mirosurilor neplacute in masina de spalat.

Aqua Protect

Intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale. Esti mereu in siguranta, cu produsele Arctic!

Siguranta

Sistem dedurizare apa

Sistemul reduce duritatea apei care intra in masina pentru a permite spalarea optima a vaselor. Vasele tale vor fi bine spalate si lucioase, de fiecare data!

Sistem de uscare cu aer cald

La sfarsitul programului, vasele sunt uscate prin intermediul unui curent de aer cald distribuit in interiorul masinii. Vasele tale vor fi uscate si gata pentru o noua folosire intr-un timp foarte scurt!

Performanta

Rapid +

Functia Rapid+ scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.

Performanta si eficienta

Motor Silent Inverter

Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!

Buton tableta detergent

Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!

Incarcare pe jumatate

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

Programe rapide

Mini 35

Pentru spalare rapida a vaselor cu grad redus de murdarie alege programul Mini 35. Vase curate si consum redus de apa si energie intr-un timp scurt!

Programe standard

Spalare rapida si uscare 60°C

Acest program de spalare rapida si uscare la 60°C este recomandat pentru utilizare zilnca, pentru vase cu un grad normal de murdarie. Speli si usuci vasele, intr-un timp foarte scurt!

Documente Utile

Fisa de produs

327.64 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

5.17 MB, PDF

Descarca
Brosura

412.81 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Masina de spalat vase FSAE60W1
Clasa de eficienta energetica: F
Clasa eficienta uscare: A
Clasa zgomot: C
Capacitate de incarcare (seturi de vase) pentru programul Eco: 14
Consumul de apa al programului Eco (litri/ciclu): 11
Consumul de energie al programului Eco (kWh/100 cicluri): 105
Durata programului Eco (h:min/ciclu): 3:48
Programe spalare: 6
Temperaturi de spalare: 35-40-50-65-70
Numar nivele pulverizatoare: 2
Buton selectare program: Da
Slim: Nu
Nivel zgomot (dB): 48
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 85x59,8x60 cm
Greutate (kg): 43.5

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top