Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

MASINA DE SPALAT VASE DFSA60AS+

O masina de spalat spatioasa, cu functia de prespalare. Optiunea de incarcare pe jumatate si functia Eco 50 asigura o curatare optima, indiferent de numarul de vase spalate si de nivelul lor de murdarie, transformand produsul in alegerea perfecta pentru orice tip de utilizator.


PerformantaSiguraEficientaSpatioasa

Dotari

Performanta si eficienta
Buton tableta detergent

Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu masinile din clasa A. Te bucuri de functiile masinii tale, cu un consum optim de energie electrica!

Incarcare pe jumatate

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

Intensiv 70

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!

Confort si flexibilitate
Aqua protect

Functie ce intrerupe alimentarea cu apa in cazul scurgerii accidentale sau in cazul in care debitul apei este prea mare. Tu si familia ta veti fi mereu in siguranta, iar facturile tale vor fi la adapost de pierderile de apa!

Sistem dedurizare apa

Sistemul reduce duritatea apei care intra in masina pentru a permite spalarea optima a vaselor. Vasele tale vor fi bine spalate si lucioase, de fiecare data!

Confort si siguranta
Capacitate de incarcare 12 seturi

Permite incarcarea a 12 seturi complete de vesela, ideale pentru 12 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!

Eco 50

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!

Prespalare vase

Program ce permite indepartarea resturilor de mancare de pe vasele pastrate timp de cateva zile in masina. Scapi de grija formarii mirosurilor neplacute in masina de spalat.

Rapid+

Program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!

Materiale utile

Fisa de produs Descarca
Manual de utilizare Descarca
Brosura Descarca

Specificatii

Clasa energetica: A+ Capacitate de incarcare: 12 seturi
Consum energie (kWh/ciclu): 1.02 Consum apa (litri): 15
Nivel zgomot (dB): 54 Culoare: Inox
Programe spalare: 5 Nivele pulverizare: 2
Buton selectare program: Da

Descrierea produselor are caracter general si corespunde parametrilor unei intregi categorii. Arctic garanteaza conformitatea imaginii cu cea a produselor in momentul realizarii materialului publicitar.

Produse Similare

Scrie o recenzie pentru MASINA DE SPALAT VASE DFSA60AS+

Ce nota dati acestui produs?

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top