Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Masina de spalat vase DBI64A+

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Masina de spalat vase Arctic DBI64A+ te ajuta sa cureti pana la 14 seturi de vesela si tacamuri intr-un singur ciclu de spalare. Dotata cu Motor Silent Inverter este durabila si silentioasa. Cu ajutorul functiei Rapid+ poti scurta cu pana la 70% ciclul programului de spalare selectat.
https://www.arctic.ro/masina-de-spalat-vase-dbi64a.html
Arctic
NEW
PerformantaEficientaSpatioasaPractica

Dotari

Capacitate de incarcare 14 seturi

Permite incarcarea a 14 seturi complete de vesela, ideale pentru 14 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!

Economie

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

Confort

Eco 50

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!

Amanare pornire

Permite decalarea spalarii vaselor cu 3, 6 sau 9 ore. Masina de spalat Arctic este o alegere potrivita pentru persoanele care sunt mereu in miscare pentru ca ai libertate deplina in alegerea celui mai bun moment pentru spalare. Tu decizi cand incepe programul de curatare!

Aqua Protect

Intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale. Esti mereu in siguranta, cu produsele Arctic!

Rapid +

Program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!

Siguranta

Sistem de uscare cu aer cald

La sfarsitul programului, vasele sunt uscate prin intermediul unui curent de aer cald distribuit in interiorul masinii. Vasele tale vor fi uscate si gata pentru o noua folosire intr-un timp foarte scurt!

Performanta si eficienta

Motor Silent Inverter

Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor beneficiaza de 10 ani garantie si vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!

Express 30

Curata vasele cu un grad redus de murdarie in doar 30 de minute, cu un consum redus de apa si energie. Obtii rapid si economic vasele curatate!

Intensiv 70˚C

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!

Incarcare pe jumatate

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

Buton tableta detergent

Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!

Documente Utile

Fisa de produs

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down

Specificatii

Masina de spalat vase DBI64A+
Clasa energetica: A+
Capacitate de incarcare: 14
Consum apa (litri): 11
Nivel zgomot (dB): 48
Programe spalare: 5
Nivele pulverizare: 3
Dimensiuni (HxIxA): 81,8x59,8x55 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Recomandate

Produse Similare

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top