Clasa_E E A G

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Masina de spalat vase BI45A++

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Gatesti zilnic, iar chiuveta e mereu plina de vase murdare? Masina de spalat vase Arctic BI45A++ iti garanteaza eficienta maxima cu un consum optim. Masina este un ajutor de nadejde in bucatarie datorita Butonului Tableta de Detergent si a Programului Zilnic. Vasele tale nu au fost niciodata atat de curate.
BI45A++
Arctic
NEW
PerformantaEficientaSpatioasaPractica

Dotari

Intensiv 70˚C

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!

Amanare pornire

Permite decalarea spalarii vaselor cu 3, 6 sau 9 ore. Masina de spalat Arctic este o alegere potrivita pentru persoanele care sunt mereu in miscare pentru ca ai libertate deplina in alegerea celui mai bun moment pentru spalare. Tu decizi cand incepe programul de curatare!

Eficient 58'

Program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!

Capacitate de incarcare 10 seturi

Permite incarcarea a 10 seturi complete de vesela, ideale pentru 10 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!

Confort

Eco 50

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!

Aqua Protect

Intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale. Esti mereu in siguranta, cu produsele Arctic!

Performanta

Rapid +

Functia Rapid+ scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.

Performanta si eficienta

Motor Silent Inverter

Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!

Express 30

Curata vasele cu un grad redus de murdarie in doar 30 de minute, cu un consum redus de apa si energie. Obtii rapid si economic vasele curatate!

Buton tableta detergent

Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!

Incarcare pe jumatate

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

Documente Utile

Manual de utilizare

3.84 MB, PDF

Descarca
Brosura

353.03 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Masina de spalat vase BI45A++
Clasa de eficienta energetica: E
Clasa eficienta uscare: A
Clasa zgomot: C
Capacitate de incarcare (seturi de vase) pentru programul Eco: 10
Consumul de apa al programului Eco (litri/ciclu): 9.5
Consumul de energie al programului Eco (kWh/100 cicluri): 76
Programe spalare: 5
Temperaturi de spalare: 35-50-65-70
Numar nivele pulverizatoare: 2
Slim: Da
Nivel zgomot (dB): 49
Dimensiuni (HxIxA): 81.8 x 44.8 x 55 cm
Greutate (kg): 27.5

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top