Clasa_D D A G

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Masina de spalat vase Arctic DFN363

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Cand ti-e lumea mai draga, cineva trebuie sa se ridice de la masa si sa stranga. Lasa curatarea vaselor in seama altcuiva! Masina de spalat vase DFN363 de la Arctic are o capacitate de incarcare de 14 seturi, mai mult decat generoasa, ca sa incapa intreaga vesela folosita. Dotarea de amanare a pornirii si intreruperea automata a alimentarii cu apa in cazul unei scurgeri accidentale te ajuta sa stai fara grija cat timp masina face treaba in locul tau.
DFN363
Arctic
NEW
PerformantaEficientaSpatioasaPractica

Dotari

Amanare pornire

Permite decalarea spalarii vaselor cu 3, 6 sau 9 ore. Masina de spalat Arctic este o alegere potrivita pentru persoanele care sunt mereu in miscare pentru ca ai libertate deplina in alegerea celui mai bun moment pentru spalare. Tu decizi cand incepe programul de curatare!

Intensiv 70˚C

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!

Deschidere automata a usii*

Deschidere automata a usii* imbunatateste performatele de uscare a vaselor. La finalul ciclului de spalare, usa se deschide cca 10 cm si prin patrunderea aerului natural si eliminarea aburului din masina de spalat se obtin rezultate mai bune de uscare. *aplicarea functiei prelungeste durata ciclului de spalare

Confort

Aqua Protect

Intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale. Esti mereu in siguranta, cu produsele Arctic!

Eco 50

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!

Prespalare Vase

Program ce permite indepartarea resturilor de mancare de pe vasele pastrate timp de cateva zile in masina. Scapi de grija formarii mirosurilor neplacute in masina de spalat.

Siguranta

Sistem dedurizare apa

Sistemul reduce duritatea apei care intra in masina pentru a permite spalarea optima a vaselor. Vasele tale vor fi bine spalate si lucioase, de fiecare data!

Performanta si eficienta

Incarcare pe jumatate

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

Buton tableta detergent

Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!

Documente Utile

Fisa de produs

338.44 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

5.66 MB, PDF

Descarca
Brosura

355.71 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Masina de spalat vase Arctic DFN363
Clasa de eficienta energetica: D
Clasa eficienta uscare: A
Clasa zgomot: C
Capacitate de incarcare (seturi de vase) pentru programul Eco: 14
Sistem de uscare Static: Da
Consumul de apa al programului Eco (litri/ciclu): 11.5
Consumul de energie al programului Eco (kWh/100 cicluri): 85
Durata programului Eco (h:min/ciclu): 3:10
Programe spalare: 6
Temperaturi de spalare: 35-40-50-65-70
Numar nivele pulverizatoare: 2
Buton selectare program: Da
Nivel zgomot (dB): 47
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 85x59,8x60 cm
Greutate (kg): 43

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top