Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Lada frigorifica O23P+

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Congelatorul orizontal Arctic O23P+ este alegerea perfecta pentru o familie mare, avand o capacitate de stocare de 232l. Acesta poate stoca diferite tipuri de alimente, datorita cosului metalic si a tavii separatoare. Congelatorul face parte din clasa energetica A+ si are o autonomie de 67 de ore, in cazul in care se intrerupe curentul electric. In plus, acest tip de congelatoare beneficiaza de o izolatie densa, pastrand temperatura din interior constanta pentru timp indelungat.
O23P+
Arctic
NEW
DurabilaEficientaSiguraPractica

Dotari

Panou control LED

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!

Economie

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

Siguranta

Izolatie Densa

Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie. Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.

Certificare TUV

Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!

Materiale neinflamabile

Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!

Documente Utile

Fisa de produs

432.64 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

1.84 MB, PDF

Descarca
Brosura

797.60 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Lada frigorifica O23P+
Clasa energetica: A+
Volum congelator (l): 230
Volum brut (litri): 232
Capacitate congelare (kg/24h): 12
Accesorii: Tava separatoare
Autonomie(h): 67
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 86x110.1x72.5

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top