Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Lada frigorifica, Arctic, O23+, l, Clasa , Arctic White

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Un congelator fiabil, incadrat in clasa energetica A+, construit din materiale neinflamabile, cu o izolatie densa ce ofera siguranta si eficienta sporita in utilizarea produsului. Cu un volum brut de 232 l, 2 cosuri metalice si o tava separatoare, congelatorul ofera flexibilitate in stocarea diverselor tipuri de alimente. Avantajul esential al produsului este autonomia de pana la 67 de ore in cazul intreruperii alimentarii cu curent electric. Produs conceput pentru uz comercial si casnic deopotriva.
O23+
Arctic
NEW
DurabilaEficientaSiguraPractica

Siguranta

Materiale neinflamabile

Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!

Securizare cu Yala

Permite inchiderea etansa si securizarea usii congelatorului. Astfel, investitia ta va fi intotdeauna protejata!

Conditii extreme

Lazile frigorifice Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.

Documente Utile

Fisa de produs

248.65 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

983.69 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Lada frigorifica, Arctic, O23+,  l, Clasa , Arctic White
Clasa energetica: A+
Capacitate congelare (kg/24h): 12
Volum congelator (l): 230
Autonomie(h): 67
Volum brut (litri): 232
Accesorii: 2 cosuri metalice, Tava separatoare
Culoare: Arctic White
Dimensiuni (HxIxA): 86x110,1x72,5 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top