Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

LADA FRIGORIFICA O20+

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Un congelator fiabil, incadrat in clasa energetica A+, construit din materiale neinflamabile, cu o izolatie densa ce ofera siguranta si eficienta sporita in utilizarea produsului. Cu un volum brut de 215 l si 1 cos metalic, congelatorul ofera flexibilitate in stocarea diverselor tipuri de alimente. Avantajul esential al produsului este autonomia de pana la 36 de ore in cazul intreruperii alimentarii cu curent electric. Produs conceput pentru uz comercial si casnic deopotriva.
O20+
2 0 5 5
Arctic
NEW
EficientaSiguraPracticaSpatioasa

Economie

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

Siguranta

Conditii extreme

Lazile frigorifice Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.

Documente Utile

Fisa de produs

166.77 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

3.44 MB, PDF

Descarca
Brosura

589.36 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

LADA FRIGORIFICA O20+
Clasa energetica: A+
Consum kwh/an: 215
Compresor: 1
Autonomie(h): 36
Capacitate congelare (kg/24h): 12
Volum brut (litri): 215
Volum net congelator (litri): 202
Accesorii: 1 cos metalic
Culoare: Arctic White
Dimensiuni (HxIxA): 91,2x75,1x72,5

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Recomandate

Produse Similare

Recenzii

intrebare (08.12.2016) | | 5
Daca este iluminat cand deschizi capacul?
intrebare (08.12.2016) | | 5
Daca este iluminata in interior cand deschizi usa?

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top