Clasa_F F A G

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Lada frigorifica, Arctic, AO30P30, 298 l, Clasa F, Alb

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Congelator orizontal AO30P30 are o capacitate de congelare de 15 kg in 24 ore, congelatorul ofera flexibilitate in stocarea diverselor tipuri de alimente.
AO30P30
Arctic
NEW
Design modernEficientPracticSpatios

Dotari

Panou control LED

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!

Siguranta

Certificare TUV

Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!

Materiale neinflamabile

Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!

Izolatie Densa

Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie. Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.

Conditii extreme

Lazile frigorifice Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.

Documente Utile

Fisa de produs

405.96 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

1.88 MB, PDF

Descarca
Brosura

379.25 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Lada frigorifica, Arctic, AO30P30, 298 l, Clasa F, Alb
Clasa de eficienta energetica: F
Capacitate congelare (kg/24h): 13.5
Clasa zgomot: C
Nivel de zgomot (dBA): 40
Consumul anual de energie (kWh/an): 288
Clasa climatica: SN-T
Volum congelator (l): 298
Volum net total (l): 298
Consum energetic zilnic (kWh/zi): 0.71
Autonomie(h): 24
Accesorii: Tava separatoare, Cos metalic
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 86x110.5x67.5 cm
Greutate (kg): 44.5

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top