Clasa_F F A G

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Lada frigorifica, Arctic, AO20W30, 205 l, Clasa F, Alb

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Extra spatiu inseamna extra libertate. Congelatorul orizontal AO20W30 de la Arctic iti ofera spatiu suplimentar pentru ingredientele de care ai nevoie in bucatarie, astfel ca gatitul sa devina mai creativ. Fiabil si practic, congelatorul dispune de un volum brut de 205 litri si o capacitate de congelare de 12 kg in doar 24 de ore.
AO20W30
Arctic
NEW
Design modernEficientaSiguraPractica

Siguranta

Certificare TUV

Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!

Conditii extreme

Lazile frigorifice Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.

Materiale neinflamabile

Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!

Izolatie Densa

Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie. Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.

Documente Utile

Fisa de produs

183.56 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

2.77 MB, PDF

Descarca
Brosura

379.31 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Lada frigorifica, Arctic, AO20W30, 205 l, Clasa F, Alb
Clasa de eficienta energetica: F
Capacitate congelare (kg/24h): 9.3
Clasa zgomot: C
Nivel de zgomot (dBA): 39
Consumul anual de energie (kWh/an): 252
Clasa climatica: SN-T
Volum congelator (l): 205
Volum net total (l): 205
Consum energetic zilnic (kWh/zi): 0.62
Autonomie(h): 23
Accesorii: 1 cos metalic,Tava separatoare
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 91,2x75,5x67,5 cm
Greutate (kg): 35

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top