Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Hota decorativa Arctic AHI6332B

Eleganta si rafinament in bucatarie cu ajutorul hotei AHI6332B de la Arctic. Cu 3 trepte de putere si cu un filtru antidegresare lavabil, acest model este usor de folosit si devine aliatul tau atunci cand gatesti. Aburul si mirosurile neplacute vor fi eliminate instant datorita capacitatii optime de absorbtie.
AHI6332B
Arctic
NEW
EficientaPerformantaSilentioasaModerna

Dotari

3 trepte de viteza

Dotata cu trei trepte de viteza si putere care permit ajustarea modului de functionare in timpul prepararii mancarii, poti sa pastrezi o atmosfera placuta in bucatarie.

Filtre anti grasime lavabile

Prevazuta cu un sistem de filtre anti grasime eficiente, acestea absorb particulele si aburul din timpul procesului de gatire si sunt usor de intretinut, fiind lavabile.

Performanta

Putere motor

Datorita puterii motorului care asigura o absorbtie sporita, te poti bucura acum de un climat placut in bucatarie. Astfel, poti gati in voie toate mancarurile tale preferate.

Documente Utile

Fisa de produs

133.99 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

1.94 MB, PDF

Descarca
Brosura

169.70 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Hota decorativa Arctic AHI6332B
Capacitate de absorbtie (m3/h): 140 - 320
Putere motor: 115 W
Nivel zgomot (dB): 48 - 61
Clasa energetica: C
Culoare: Negru
Numar motoare: 1
Trepte viteza: 3
Filtru: Caseta cu filtru anti-grasime lavabil
Lampa iluminare (W): 2x3
Dimensiuni (HxIxA): 63x59,6x36 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top