Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

HOTA AH62

O hota clasica, cu capacitate mare de absorbtie si doua motoare incorporate, un ajutor in bucatarie pentru toti cei pasionati de gatit.
AH62
1 0 5 5
Arctic
NEW
EficientaPerformanta

Documente Utile

Fisa de produs

165.34 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

1.67 MB, PDF

Descarca
Brosura

197.54 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

HOTA AH62
Capacitate de absorbtie (m3/h): 365
Putere motor: 2x125
Nivel zgomot (dB): 70
Clasa energetica: D
Culoare: Alb
Numar motoare: 2
Trepte viteza: 3
Filtru: Filtru anti-grasime: Sintetic
Lampa iluminare (W): 2x28
Dimensiuni (HxIxA): 15x60x49 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Similare

Recenzii

Hota AH62 (27.07.2017) | | 5
Am instalat hota in 2013. Merge si acum foarte bine. Mai buna decat produse similare straine (scumpe). Un pic zgomotoasa. Are totusi 2 motoare. Mirosuri ? Deloc. O solutie buna si ieftina.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top