Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

HOTA AH62

O hota clasica, cu capacitate mare de absorbtie si doua motoare incorporate, un ajutor in bucatarie pentru toti cei pasionati de gatit.
EficientaPerformanta

Documente Utile

Fisa de produs

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Manual de utilizare

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Brosura

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down

Specificatii

Capacitate de absorbtie (m3/h): 365
Putere motor: 2x125
Nivel zgomot (dB): 72
Clasa energetica: E
Culoare: Alb
Numar motoare: 2
Trepte viteza: 3
Filtru: Filtru anti-grasime: Sintetic
Lampa iluminare (W): 2x28
Dimensiuni (HxIxA): 15x60x49 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Recomandate

Produse Similare

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top