Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

HOTA AH61

O hota simpla, cu filtru anti-grasime sintetic si capacitate optima de absorbtie, potrivita celor care gatesc mai putin frecvent.
AH61
Arctic
NEW
EficientaSilentioasa

Dotari

3 trepte de viteza

Dotata cu trei trepte de viteza si putere care permit ajustarea modului de functionare in timpul prepararii mancarii, poti sa pastrezi o atmosfera placuta in bucatarie.

Performanta

Putere motor

Datorita puterii motorului care asigura o absorbtie sporita, te poti bucura acum de un climat placut in bucatarie. Astfel, poti gati in voie toate mancarurile tale preferate.

Documente Utile

Fisa de produs

255.03 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

1.67 MB, PDF

Descarca
Brosura

197.47 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

HOTA AH61
Capacitate de absorbtie (m3/h): 200
Putere motor: 85
Nivel zgomot (dB): 69
Clasa energetica: D
Culoare: Alb
Numar motoare: 1
Trepte viteza: 3
Filtru: Filtru anti-grasime: Sintetic
Lampa iluminare (W): 1x28
Dimensiuni (HxIxA): 15x60x49 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Similare

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top