Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

HOTA AH51

O hota compacta, cu filtru anti-grasime din metal, mai rezistent in timp, recomandata celor care petrec mai mult timp in bucatarie.
https://www.arctic.ro/hota-ah51.html
Arctic
NEW
EficientaSilentioasa

Documente Utile

Fisa de produs

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Manual de utilizare

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Brosura

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down

Specificatii

HOTA AH51
Capacitate de absorbtie (m3/h): 240
Putere motor: 125
Nivel zgomot (dB): 71
Clasa energetica: E
Culoare: Alb
Numar motoare: 1
Trepte viteza: 3
Filtru: Filtru anti-grasime: Metal
Lampa iluminare (W): 1x28
Dimensiuni (HxIxA): 15x50x49 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Recomandate

Produse Similare

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top