Stilul tau de a spala rufe

Pentru a fi pe deplin multumit de masina de spalat pe care o alegi, tine cont de garderoba ta si de cat de des si cat de mult speli.  

Programele de spalare

Masina de spalat este cu atat mai avansata cu cat iti pune la dispozitie mai multe programe. Asta iti va permite sa imparti cat mai bine rufele pe tipul de spalare si temperatura potrivita. Daca ai multe rufe delicate, programul pentru spalare manuala te va scuti de foarte mult efort. In functie de activitatile tale si de cat de numeroasa este familia ta, alege o masina cu programele care iti sunt utile: Bumbac, Lana, Camasi, Sport, Mix, Sintetice, culori inchise.

Functiile speciale

Acestea au atat rolul de a imbunatati calitatea spalarii cat si de a te ajuta sa faci economii. De exemplu, consumul de apa este reglat automat in functie de cantitatea de rufe, asa ca poti spala si un numar mai mic de articole fata de capacitatea standard a masinii, care poate fi de 5, 6, 7 sau 8 kg. Daca preferi detergentul lichid, masina are un compartiment special pentru acesta, oferindu-ti astfel posibilitatea sa folosesti cantitatea optima la fiecare spalare.
Daca te grabesti, poti opta pentru spalarea rapida si pentru a eficientiza calcarea rufelor, functia antisifonare este perfecta.

Display-ul electronic

Este important sa alegi un model de masina de spalat pe care sa-l gestionezi cu usurinta.
Display-ul electronic iti ofera confort si usurinta mai mare in utilizare prin faptul ca poti vedea afisate setarile pe care le faci si timpul de spalare ramas.

Cand preferi sa functioneze masina de spalat?

Exista modele care iti ofera optiunea de a amana pornirea masinii pentru perioada din zi care iti convine cel mai mult asta oferindu-ti mai mult timp pentru tine si familia ta.