Prezentare produse

Cuptorul Incorporabil Electric AROIM24500BC

Link produs: http://goo.gl/PgJfMG

Un cuptor incorporabil elegant, cu usa si panou de control din sticla, clasa energetica A+, timer electronic si sistem de curatare
catalitic.

Cele 12 functii de gatit, de la programul 3D sau Ventilatie cu aer cald la cel de Pizza si volumul interior de 71 de litri, sunt
garantia ca atat cei care isi doresc o gustare rapida, cat si cei care prefera preparate mai complexe vor avea un partener de incredere.

Cuptorul Incorporabil Electric AROIM21300C

Link produs: http://goo.gl/O6qXW3

Un cuptor incorporabil electric incapator, din inox, cu timer digital, 8 functii de gatire si sistem de curatare catalitic.

Sistemul de ventilare Eco Fan, asigura de fiecare data o coacere uniforma a preparatelor preferate. Pentru amatorii de prajituri si deserturi inedite.

Plita Incorporabila pe Gaz ARSGN64121S

Link produs: http://goo.gl/qcqKkU

O plita eleganta din sticla neagra, perfecta atat pentru bucatariile clasice, cat si pentru spatiile de gatit moderne. Arzatorul Wok te ajuta sa gatesti de doua ori mai rapid, iar functia Safety Plus iti ofera un plus de siguranta, eliminand riscul scurgerilor de gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Un produs recomandat din plin celor cu un stil de viata dinamic.

Plita Incorporabila pe Gaz ARBG64121SX

Link produs: http://goo.gl/YKO1Lv

O plita pe gaz, din inox, perfecta pentru spatii cu accente cromatice diverse. Sistemul Safety Plus si arzatorul Wok permit celor cu un stil de viata activ sa gateasca rapid si in perfecta siguranta.

Aragaz AG6612DTTLX

Link produs: http://goo.gl/Wqp5n7

Un aragaz din inox cu un design robust si finisaje din sticla, potrivit unei bucatarii moderne. Optiunile de siguranta integrate, timer-ul si dotarile cuptorului il recomanda atât pentru cuplurile tinere, cât si pentru familiile mai numeroase.

Aragaz UAG5512DTTL

Link produs: http://goo.gl/7NSvYP

Un aragaz cu aprindere integrata si capac din sticla, cu tava de cuptor si sistem de siguranta a flacarii Safety Plus.

Timerul si functia Grill vor usura prepararea alimentelor sanatoase pentru pasionatii de gatit, ajutand in acelasi timp la controlarea duratei de gatire.