Prezentare produse

Combina Frigorifica Full No Frost ANK366NFX+

Link produs: http://goo.gl/eUgiLV

O combina frigorifica eleganta, din inox, cu sistem de iluminare LED, care se va integra perfect in bucataria moderna a familiilor active.

Display-ul LCD incorporat asigura o utilizare facila si gratie sistemului de racire Full No Frost si tehnologiei Air Flow Dual Tech pe baza de curenti de aer
multidirectional, te poti bucura de prospetimea si proprietatile nutritive ale alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Distributia uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor si previne deshidratarea alimentelor.

Combina Frigorifica Full No Frost ANK366NFS+

Link produs: http://goo.gl/JOmzvZ

O combina frigorifica silver, ce ofera un volum optim de depozitare. Design-ul modern si display-ul LCD incorporat permit selectarea rapida
a temperaturii de functionare si a functiilor speciale precum Vacanta sau Energy Saver ce asigura un consum redus de energie pe termen lung.

Sistemul de racire Full No Frost impiedica formarea ghetii si pastreaza un nivel optim de umiditate, produsul fiind ideal pentru familiile tinere
care apreciaza noile tehnologii.

Combina Frigorifica Full No Frost ANK326NF+

Link produs: http://goo.gl/n2a1Ic

O combina frigorifica cu desing modern, iluminare interioara LED si sistem de racire Full No Frost, ce impiedica formarea ghetii. Gratie tehnologiei Air Flow Dual Tech pe
baza de curenti de aer multidirectional, te poti bucura de prospetimea si proprietatile nutritive ale alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

Distributia uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor si previne deshidratarea alimentelor. Display-ul LCD incorporat si rafturile de sticla Safety Glass, ofera un plus de atractivitate si mai mult confort in utilizare.

Pentru cei care pun confortul si usurinta in utilizare pe primul plan.

Combina Frigorifica Full No Frost AK1M406NFS+

Link produs: http://goo.gl/ZylnVu

O combina frigorifica eleganta, incadrata in clasa energetica A+, de culoare argintie. Gratie sistemului de racire Full No Frost si tehnologiei Air Flow Dual Tech
pe baza de curenti de aer multidirectional, te poti bucura de prospetimea si proprietatile nutritive ale alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

Distributia uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor si previne deshidratarea alimentelor. Avantajul principal al acestui model il reprezinta volumul generos de 400 litri care permite stocarea unei varietati mai mari de alimente. Ideala pentru bucatariile spatioase

Combina Frigorifica ANK3562-4+

Link produs: http://goo.gl/3cmmZu

O combina frigorifica incadrata in clasa energetica A+, cu 2 compresoare, ideala pentru familiile care au nevoie de mai mult spatiu de stocare pentru alimentele congelate.

Cele 4 sertare ale congelatorului ofera un volum de depozitare cu 40% mai mare fata de combinele frigorifice clasice.

In plus, cu garnitura antibacteriana, protectia alimentelor este garantata.

Combina Frigorifica ANK326B+

Link produs: http://goo.gl/55w2Mc

O combina frigorifica compacta, incadrata in clasa energetica A+.

Compartimentele speciale Garden Fresh sau Fast Freeze XL Zone, sistemul de avertizare acustica pentru situatiile in care usa este lasata deschisa si rafturile Safety Glass fabricate din sticla securizata, iti ofera flexibilitate si siguranta in utilizare.

Produsul ideal pentru cei care sunt in cautarea unui aparat frigorific dedicat mentinerii prospetimii si asigurarii igienei optime pentru pastrarea alimentelor.

Frigider cu 2 Usi AND316S+

Link produs: http://goo.gl/1q156Y

Un frigider silver din clasa energetica A+, cu capacitate generoasa, ce ofera un volum brut total de 310 litri. Rafturile Safety Glass ofera o rezistenta sporita si implicit, mai multa siguranta.

Un aparat frigorific binevenit in orice bucatarie moderna.

Frigider cu 2 Usi AND275+

Link produs: http://goo.gl/5UTTZL

Un frigider spatios cu 2 usi, din clasa energetica A+, cu o latime de doar 54 cm.

Volumul net de 259 litri, solutiile practice de depozitare si dimensiunile compacte, il recomanda cuplurilor tinere care dispun de spatii restranse.

Frigider cu 1 Usa ANFB276+

Link produs: http://goo.gl/yoLSWo

O alegere clasica, frigiderul cu o singura usa, de dimensiuni mari, cu un volum net al racitorului de 221 l si 3 rafturi ajustabile pentru racitor, este o optiune ideala daca va aflati la inceput de drum si aveti nevoie de un spatiu extins pentru depozitarea alimentelor.

In plus, garnitura antibacteriana asigura conditii de igiena perfecta in interiorul produsului.

Congelator Vertical ANC246+

Link produs: http://goo.gl/uLu3fc

Un congelator vertical voluminos, incadrat in clasa energetica A+, dotat cu 6 compartimente pentru stocarea alimentelor de diverse tipuri si dimensiuni in conditii optime.

In plus, pentru 2 compartimente exista posibilitatea activarii functiei de congelare rapida. Printre dotari se numara si panoul de control cu led-uri, sistemul de avertizare acustica pentru situatiile in care usa este lasata deschisa si garnitura antibacteriana care asigura igiena spatiului interior.

Alegerea cea mai sigura pentru cei care au nevoie sa congeleze cantitati considerabile de alimente pentru sezonul rece.

Congelator Orizontal 029+

Link produs: http://goo.gl/NV41Xa

Un congelator fiabil, incadrat in clasa energetica A+, construit din materiale neinflamabile, cu o izolatie densa ce ofera siguranta si eficienta sporita in utilizarea produsului. Cu un volum brut de 288 l,
capacitate de congelare de 17 kg in 24 ore, 3 cosuri metalice si o tava separatoare, congelatorul ofera flexibilitate in stocarea diverselor tipuri de alimente. In plus, garnitura antibacteriana asigura pastrarea alimentelor in conditii de igiena perfecta. Avantajul esential al produsului este autonomia de pana la 67 de ore in cazul intreruperii alimentarii cu curent electric.

Produs conceput pentru uz comercial si casnic.