Ghid video

Arctic - Masina de Spalat Rufe 8 kg AFD8200A+++

Link produs: http://goo.gl/P7t0F5

Arctic – Masina de Spalat Rufe 8 kg AFD8200A+++

Masina de spalat rufe AFD8200A+++ ofera cea mai generoasa capacitate de incarcare din gama Arctic, 8 kg, fiind alegerea perfecta pentru familiile numeroase care spala frecvent cantitati insemnate de haine. Aditional, clasa energetica A+++ garanteaza o economie substantiala de energie electrica fata de clasa A+, asigurand echilibrul optim intre performanta si consum.

Cele 16 programe din dotare ofera ingrijirea perfecta pentru fiecare tip de tesatura, de la programe de spalare intensiva pentru hainele foarte murdare, la programe special concepute pentru articolele delicate din garderoba si chiar si programe scurte care improspateaza hainele purtate o singura data. Ai toate motivele sa alegi acest produs!

Arctic - Masina de Spalat Rufe 7 kg AFD7200A++

Link produs: http://goo.gl/A8g0em

Arctic – Masina de Spalat Rufe 7 kg AFD7200A++

O masina de spalat rufe moderna, cu display LCD si accente silver, clasa energetica A++, cu o capacitate de incarcare generoasa si 1200 de rotatii pe minut. Masina de spalat este echipata cu functii si optiuni care asigura performante superioare la spalare, cu un consum optim de apa si in conditii de siguranta deplina.

Ideala pentru familiile cu copii, care au un stil de viata activ.

Arctic - Masina de Spalat Rufe 6 kg AED6200A++

Link produs: http://goo.gl/wtf1qK

Arctic – Masina de Spalat Rufe 6 kg AED6200A++

O masina de spalat rufe moderna, incadrata in clasa energetica A++, ce dispune de capacitate de incarcare optima. Printre cele 15 programe de spalare se remarca programul Sport, dedicat igienizarii articolelor sportive dupa fiecare utilizare. Compartimentarea sertarului de detergent permite utilizarea alternativa a detergentului lichid sau pudra, in functie de obiceiurile de spalare ale fiecaruia.

Ideala pentru familiile cu un stil de viata dinamic.

Arctic - Masina de Spalat Rufe 5 kg AED5200A++

Link produs: http://goo.gl/3eQIO5

Arctic – Masina de Spalat Rufe 5 kg AED5200A++

O masina de spalat rufe moderna, incadrata in clasa energetica A++, ce dispune de capacitate de incarcare standard. Printre cele 15 programe de spalare se remarca programul Sport, dedicat igienizarii articolelor sportive dupa fiecare utilizare. Compartimentarea sertarului de detergent permite utilizarea alternativa a detergentului lichid sau pudra, in functie de obiceiurile de spalare ale fiecaruia.

Ideala pentru familiile cu un stil de viata dinamic.