Profita din plin de cuptorul tau incorporabil

Pentru a beneficia de calitatile si functiile cuptorului incorporabil si pentru a obtine intotdeauna preparate asa cum iti doresti, tine cont de cateva idei care te vor ajuta sa gatesti in siguranta, eficient si cu rezultate delicioase.


Montare si conectare

Ca si plita incorporabila, cuptorul incorporabil se monteaza in mobilierul din bucatarie. Respecta specificatiile tehnice si asigura-te ca priza la care il conectezi este una cu impamantare, protejata de o siguranta cu capacitatea adecvata.
In cazul in care optezi pentru cuptorul cu alimentare pe gaz, pe langa existenta unei prize cu impamantare, trebuie sa te asiguri ca legarea lui la conducta de gaz se poate face fara probleme. Din motive de siguranta, este indicat sa apelezi la o persoana autorizata pentru instalarea cuptorului.

Foloseste-l eficient

  • Preincalzeste cuptorul la temperatura specificata in reteta, inainte de a introduce in el alimentele ce urmeaza a fi preparate.
  • Nu deschide frecvent usa cuptorului in timpul gatirii. Poti supraveghea coacerea folosind iluminarea interioara a cuptorului.
  • Daca nu se specifica altfel pe ambalajul alimentelor gata congelate, dezgheata-le inainte de a le pune in cuptor.
  • Gateste mai multe feluri odata, mai ales daca vasele folosite sunt de dimensiuni mai mici.
  • Aseaza recipientele mai mici in mijlocul raftului cuptorului.

 

Functiile cuptoarelor incorporabile iti permit sa gatesti cu usurinta preparatele tale preferate. Astfel, daca preferi preparatele tip gratar, ai la dispozitie functia Grill. Si prajiturile, sufleurile si budincile se vor coace uniform datorita functiei Eco Fan, care distribuie uniform caldura in tot compartimentul de coacere.