Cum alegi plita potrivita pentru bucataria ta

Daca iti doresti o bucatarie bine organizata si usor de intretinut atunci plita incorporabila este solutia perfecta. Poti alege din mai multe variante, in functie de sursa de alimentare, spatiul si bugetul de care dispui, dar si de designul bucatariei tale.


Gaz sau electric?

Plitele incorporabile pot functiona prin racordarea la reteaua de gaze naturale sau la reteaua electrica. Cele pe gaz au avantajul ca iti ofera posibilitatea de a creste sau scadea flacara imediat, oferindu-ti astfel mai mult control. In plus, iti confera siguranta sporita in cazul stingerii accidentale a flacarii, datorita sistemului Safety Plus cu care sunt prevazute.
Atat plitele incorporabile pe gaz, cat si cele electrice vor da un aspect modern bucatariei tale.

Patru sau doua arzatoare?

Pentru un spatiu generos iti recomandam modelul de plita cu patru arzatoare. In cazul in care spatiul destinat plitei nu este destul de mare, atunci poti alege modelul cu doua arzatoare.

Sticla sau inox?

Designul reprezinta intotdeauna un factor decizional puternic. Stim cu totii ca detaliile fac diferenta, asadar alege modelul care se potriveste cel mai bine cu ambientul bucatariei tale. Poti opta intre unul dintre cele doua finisaje, cu baza din sticlă sau inox.