Cum alegi cuptorul incorporabil

Cuptorul incorporabil va intregi aspectul modern al bucatariei tale, putand fi montat exact acolo unde iti doresti si aducandu-ti acum optiunea de a usura accesul catre interiorul cuptorului si amplasarea lui la o inaltime potrivita.  

Masoara spatiul in care vei instala cuptorul.

Ai grija, usa cuptorului este mai mare decat cuptorul in sine. Verifica atent cotele exacte ale aparatului si urmareste instructiunile de montaj pentru a te asigura ca te vei bucura deplin de aparatul achizitionat.

Cu gaz sau electric?

Alegerea ta va fi influentata in primul rand de utilitatile de care dispune locuinta, dar si de experienta anterioara in ceea ce priveste gatitul si de preferintele tale. Diferenta dintre cele doua tipuri de cuptoare tine si de functiile pe care acestea ti le pun la dispozitie dar si de costurile de functionare: cel electric te costa putin mai mult, dar nu arde cu flacara si iti pune la dispozitie mai multe optiuni.

Volumul

In functie de cati membri are familia ta sau de frecventa cu care gatesti, poti opta intre mai multe variante de volum: ai la dispozitie cuptoarele incorporabile cu un volum de 60 l, 66 l sau 71 l.

Functiile cuptorului incorporabil

Cuptoarele incorporabile sunt dotate cu o serie de functii care iti ofera libertatea de a gati cu usurinta orice fel de mancare doresti. Ai la dispozitie modele cu pana la 12 functii precum 3D, Pizza, Grill + Ventilatie, Mentinere cald, Dezghetare si altele.