Alege aragazul potrivit

Fara indoiala, aragazul este piesa de rezistenta din bucatarie, mai ales cand optezi pentru un design clasic. Alege-l pe cel potrivit si gateste cu placere pentru poftele celor dragi tie.


Ce spatiu ai la dispozitie?

Aragazele pot avea dimensiuni diferite in functie de model, 60×60 cm, 60×50 cm sau 50×50 cm. Masoara, asadar, spatiul in care ai de gand sa-l amplasezi. Ia in calcul inca 1cm in fiecare parte. Ca inaltime, aragazele au in general 85 cm.
Tot in locul in care vei monta aragazul, trebuie sa ai asigurata si alimentarea cu gaz si o sursa de curent in cazul in care aparatul are aprindere electrica, rotisor si iluminare interioara a cuptorului.

Cat mai potrivit pentru tine

Aragazele moderne sunt dotate cu o serie de caracteristici si sisteme de siguranta, concepute special pentru a se potrivi cu orice stil de viata. Ai o familie numeroasa, iar bucataria e mereu vizitata de cei mici? Cu sistemul de siguranta a flacarii, pericolul ca gazul sa curga dupa stingerea accidentala a flacarii este eliminat. Grill-ul si rotisorul vor face ca mesele cu prietenii sa fie de neuitat.

Avantaje

Aragazele sunt mai ieftine decat plita si cuptorul incorporabil si au avantajul ca nu depind foarte mult de mobila din bucatarie. Un aragaz cu design modern iti poate aduce un aer nou in bucatarie pe cand unul clasic va sublinia atmosfera data de arta gatitului.