Detaliile fac diferenta

Gama de aparate frigorifice Arctic a fost gandita special pentru nevoile tale. Suntem atenti si la cel mai mic detaliu pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta optima de utilizare. Spatiul de amplasare al aparatului frigorific si pozitia in camera nu mai constituie o problema, consumul redus de energie sau autonomia sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le oferim. Cu ajutorul functiilor de control si setari poti alege modul optim de functionare al aparatului, astfel pastrand alimentele in cele mai bune conditii pentru tine si familia ta.  

Dimensiunea frigiderului

Capacitatea aparatului frigorific este importanta, insa la fel de important este sa te asiguri ca ai masurat bine locul in care acesta va fi amplasat, dar si dimensiunile usilor prin care vei deplasa aparatul pana la locul de instalare. Combina frigorifica se potriveste de minune unei familii numeroase, la fel cum frigiderul cu o usa este alegerea potrivita in cazul unui spatiu mai restrans. Indiferent de limitarile spatiului locuintei tale, cu siguranta vei gasi aparatul frigorific potrivit.

Consumul energetic

Incadrarea in clasa energetica A+ iti garanteaza un consum de energie electrica de pana la 24% mai mic fata de aparatele frigorifice din clasa A. In vederea obtinerii unui consum optim de energie, aparatele frigorifice sunt dotate cu functii speciale precum iluminarea LED, functia Eco Buzz sau Energy saver.

Autonomia

Daca se intampla sa se intrerupa curentul electric, nu e cazul sa-ti faci griji. In functie de model, temperatura din interiorul frigiderului se mentine la parametri optimi pana la 17 ore.

Usile reversibile

Posibilitatea de a schimba directia de deschidere a usilor frigiderului va face amplasarea lui in locul dorit de tine mult mai usoara.