Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Frigider cu o usa, Arctic, ATL9002, 104 l, Clasa A+, H 83,9 cm, Alb

Designul compact al frigiderului cu o usa Arctic ATL9002 il face ideal pentru spatiile restranse. Daca ai o bucatarie mica sau nevoile tale de stocare a alimentelor nu sunt foarte mari, acest model este o optiune excelenta. Spatiul din interior este compartimentat astfel incat alimentele sa fie pastrate in siguranta iar accesul sa fie cat mai usor.
ATL9002
Arctic
NEW
Design modernDurabilEficientPractic

Dotari

Garden Fresh

Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!

Economie

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

Flexibilitate

XXL Bottle

Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana!

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Siguranta

Rafturi Safety Glass

Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Documente Utile

Fisa de produs

205.72 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

3.51 MB, PDF

Descarca
Brosura

685.95 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Frigider cu o usa, Arctic, ATL9002, 104 l, Clasa A+, H 83,9  cm, Alb
Clasa energetica: A+
Consum kwh/an: 114
Volum brut (litri): 104
Volum net racitor (litri): 102
Usi reversibile: Da
Rafturi racitor: 3
Rafturi usa: 3
Accesorii: Cutie pentru legume si fructe
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 83,9 x 49,4 x 49,4 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top