Clasa_E E A G

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Frigider cu o usa Arctic ATL905WN

Un spatiu restrans in bucatarie nu inseamna compromisuri. Frigiderul cu o usa ATL905WN de la Arctic iti ofera garantia ca alimentele tale sunt pastrate perfect in permanenta. Dimensiunile sale reduse il fac practic si util intr-o camera de mici proportii.
ATL905WN
Arctic
NEW
Design modernEficientSigurPractic

Dotari

Garden Fresh

Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!

Economie

Eco Led

Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie!

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Flexibilitate

Mix Zone

Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi frigiderul astfel incat sa fie spatiu suficient!

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Siguranta

Rafturi Safety Glass

Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Documente Utile

Fisa de produs

395.51 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

4.38 MB, PDF

Descarca
Brosura

569.83 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Frigider cu o usa Arctic ATL905WN
Clasa de eficienta energetica: E
Clasa zgomot: C
Nivel de zgomot (dBA): 39
Consumul anual de energie (kWh/an): 85
Clasa climatica: ST-N
Volum net racitor *(l) (pentru frigidere si combine frigorifice): 88
Volum net total (l): 88
Usi reversibile: Da
Rafturi racitor: 2
Rafturi usa: 4
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 85x47,5x44,5 cm
Greutate (kg): 21

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top