Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Frigider cu doua usi, Arctic, AD54280MT+, 280 l, Clasa A+, H 160,6 cm, Prepainted Inox

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Frigiderul cu doua usi Arctic AD54280MT+ iti ofera spatiul de care ai nevoie pentru alimentele tale preferate. Clasa energetica A+ iti furnizeaza un consum optim de energie electrica, iar rafturile Safety Glass au o rezistenta ridicata care iti ofera o siguranta sporita prevenind accidentele. Raftul XXL Botle pozitionat pe usa este dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni.
AD54280MT+
Arctic
NEW
Design modernDurabilEficientPractic

Dotari

Garden Fresh

Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!

Economie

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

Eco Led

Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie!

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Flexibilitate

XXL Bottle

Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana!

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Siguranta

Rafturi Safety Glass

Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Certificare TUV

Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!

Materiale neinflamabile

Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!

Documente Utile

Fisa de produs

277.48 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

3.67 MB, PDF

Descarca
Brosura

662.38 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Frigider cu doua usi, Arctic, AD54280MT+, 280 l, Clasa A+, H 160,6  cm, Prepainted Inox
Clasa energetica: A+
Volum congelator (l): 46
Volum net racitor *(l) (pentru frigidere si combine frigorifice): 204
Volum brut (litri): 280
Capacitate congelare (kg/24h): 2.25
Compartimente de congelare: 2
Usi reversibile: Da
Rafturi racitor: 4
Rafturi usa: 4
Accesorii: Suport oua, Tavita cuburi de gheata
Autonomie(h): 16
Culoare: Prepainted Inox
Dimensiuni (HxIxA): 160,6 x 54 x 57,4 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top