icons flat

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Frigider cu doua usi, Arctic, AD6310++, 310 l, Clasa A++, H 175,4 cm, Alb

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Noul frigider AD6310++ de la Arctic este modelul ideal pentru familia ta! Clasa energetica A++ garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu aparatele frigorifice din clasa A+ si A, iar termostatul ajustabil iti permite sa poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!
AD6310++
Arctic
NEW
EficientaErgonomicaSiguraPractica

Dotari

Garden Fresh

Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!

Economie

Clasa energetica A++

Garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu produsele din clasa A+ si A. Economisesti vizibil cu fiecare factura!

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Flexibilitate

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Siguranta

Rafturi Safety Glass

Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Documente Utile

Fisa de produs

5.59 MB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

3.71 MB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Frigider cu doua usi, Arctic, AD6310++, 310 l, Clasa A++, H 175,4 cm, Alb
Clasa energetica: A++
Consum kwh/an: 208
Autonomie(h): 19
Capacitate congelare (kg/24h): 3.5
Volum brut (litri): 310
Volum net racitor (litri): 237
Volum net congelator (litri): 69
Rafturi racitor: 4
Rafturi usa: 3
Compartimente de congelare: 2
Accesorii: Suport oua
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 175,4x59,5x60 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Recomandate

Produse Similare

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top