Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Frigider cu o usa, Arctic, ATF9048+, 90 l, Clasa A+, H 82 cm, Arctic White

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
O alegere clasica, frigiderul compact cu o singura usa, incadrat in clasa energetica A+, cu un volum net al racitorului de 86 l si rafturi ajustabile pentru racitor, este o optiune ideala pentru persoanele singure care dispun de un spatiu limitat.
ATF9048+
Arctic
NEW
DurabilEficientSigurPractic

Dotari

Garden Fresh

Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata!

Economie

Clasa energetica A

Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti produsul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Flexibilitate

Rafturi ajustabile

Permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul pentru a avea spatiu suficient!

XXL Bottle

Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana!

Siguranta

Rafturi rezistente

Rafturi fabricate din sarma, cu o rezistenta ridicata, ce ofera o siguranta sporita. Permite plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft.

Documente Utile

Fisa de produs

174.98 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

245.11 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Frigider cu o usa, Arctic, ATF9048+, 90 l, Clasa A+, H 82 cm, Arctic White
Clasa energetica: A+
Volum net racitor *(l) (pentru frigidere si combine frigorifice): 86
Volum brut (litri): 90
Usi reversibile: Da
Rafturi racitor: 2
Rafturi usa: 3
Culoare: Arctic White
Dimensiuni (HxIxA): 82x47,5x53 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top